Connect with us

ENTERTAINMENT

Mario Joy revine cu un nou single – „I like Coffee”

Published

on

Interpretul hitului „California” revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cu care va „ataca” topurile internaționale. Mario Joy, căci despre el este vorba, a lansat împreună cu Sprint Music noul său single „I like Coffee” care va deveni, cu siguranță, un succes internațional.

Unul dintre muzicienii români cu succes peste hotare revine în atenția fanilor și nu numai cu un nou single. Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional lansează un nou single – „I like Coffee”, o piesă perfectă ce se poate asculta la orice oră, așa cum și cafeaua poate fi băută în orice moment al zilei.

„Refrenul piesei mi-a venit pe plaja la Mamaia inspirat de Marea Neagra si de tot peisajul” și apoi am venit acasă și am cizelat-o. Sper să prindă pentru că este catchy și ca versuri, și ca ritm, si linie melodica. Îți dă o stare bună și vara și iarna. Pot spune că am așteptări de la piesa asta, mi se pare cea mai bună melodie a mea din ultimii 2 ani, la modul comercial. O piesă de dans, veselă, antrenantă. Subiectul se subantelege din titlul piesei, este pentru cei care iubesc cafeaua, e un subiect universal pentru că toată lumea iubește cafeaua sau jumate din populația de pe glob o bea,mai ales alaturi de persoane dragi. Mă bucur că am licențiat-o deja și se va auzi  și în alte țări vecine”, ne-a mărturisit Mario Joy.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending