Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Paştele este acea sărbătoare din an când devenim mai buni, mai iertători, când ne ferim să facem rău. Inspirată de sentimente creştine, Mărioara Zăvoranu a îngropat securea războiului cu fiica sa, Oana, şi îşi doreşte acum să găsescă calea spre sufletul acesteia.

 

 La “Poveştiri adevărate”, pe 26 aprilie, de la 16.30, mama Queridei crede cu tărie că dacă ar fi trăit fostul ei soţ, nu s-ar fi ajuns la războiul dintre ea şi fiica ei, aşa că merge adesea la mormântul lui şi îi povesteşte despre tot ceea ce se întâmplă.

Telespectatorii vor vedea ce sfaturi îi cere Mărioara Zăvoranu răposatului soţ şi cum îşi doreşte să recupereze timpul pierdut cu Oana. Şi pentru că Paştele înseamnă, înainte de toate, timp petrecut în familie, la “Poveştiri adevărate”, în a doua zi de Paşti, vin două familii frumoase – una cu 14 copii şi alta cu o fetiţă superbă.
 
Octavian Strunilă, actorul din serialul “Moştenirea”, difuzat de Pro Tv, s-a pregătit pentru a petrece Paştele alături de iubita lui, Oana şi fiica lor, Maria Equazella.

Cei doi părinţi responsabili au stat chiar de vorbă cu Iepuraşul şi, la “Poveştiri adevărate”, mărturisesc care sunt cadourile pe care le-a primit cea mică.

Cei de Acasă vor avea şansa să cunoască o altă familie superbă în care cresc 14 copii. Cu toate că părinţii abia se descurcă de la o zi la alta, şi-au dorit ca de Paşte să le facă micuţilor câteva surprize. Modeşti şi bine crescuţi, copiii s-au bucurat să petreacă, împreună, câteva clipe.

În Săptămâna Luminată, ochii întregii planete sunt aţintiţi asupra Londrei, oraşul care găzduieşte cea mai importantă nuntă a secolului, cea dintre prinţul William şi iubita lui, Kate Middleton.

 Într-o ediţie specială dedicată acestui eveniment, difuzată vineri, de la 12.30 la 14.15, “Poveştirile adevărate” vor transmite, în direct, desfăşurarea evenimentelor din Londra.

 
În studio, Mircea Solcanu va comenta, împreună cu trei invitaţi speciali: Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a României, criticul de modă Ovidiu Buta şi realizatoarea rubricii „Horoscop” a Ştirilor Pro TV, Neti Sandu, cel mai fastuos şi mai aşteptat eveniment al anului, ceremonia regală, transmis în direct de Acasă.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending