Connect with us

Cinema

Marisa Tomei (“Only you”) este înnebunită după Hula Hoop

Published

on

Marisa Tomei, frumoasă actriţă de origine italiană pe care telespectatorii o vor vedea duminică, 27 martie, de la 20.30, ACASĂ, în filmul “Cum ţi-e scris” (“Only You”), îţi menţine talia subţire cu Hula Hoop, un dans amuzant pe care-l practică cu multă măiestrie şi după care se declară absolut înnebunită.

 

Marisa Tomei, câştigătoarea mai multor premii cinematografice, printre care Oscarul şi Globul de aur, nu este numai o actriţă talentată, ci şi o sportivă foarte bună. O persoană carismatică şi plină de viaţă, Marisa Tomei a acceptat cu entuziasm să facă demonstraţii de Hula Hoop în mai multe emisiuni tv, mobilizându-i chiar şi pe moderatori şi spectatori să încerce “cercul miraculos”.

 

Mai mult, ea a lansat pe piaţă un dvd cu exerciţii hula hoop. Vedeta din filmul “Cum ţi-e scris” e pasionată şi de muzică, astfel că ori de câte ori timpul îi permite, nu ratează niciun concert al artiştilor pe care îi admiră, printre care şi Lady Gaga.

 

Celebra cântăreaţă a declarat recent că şi-ar dori ca Marisa Tomei să o interpreteze într-un film despre viaţa ei. Duminică, 27 martie, de la 20.30, Marisa Tomei (Faith Corvatch) îşi găseşte sufletul pereche alături de Robert Downey Jr. (Peter Wright), în comedia romantică de la Cinema ACASĂ, “Cum ţi-e scris”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending