Connect with us

Life Style

Marius Moga, antrenorul de la Vocea României, lansează DeMoga SuMMer Camp!

Published

on

Reclame

Înaintea de începerea unui nou sezon Vocea României, Marius Moga lansează o provocare pentru tinerii care vor să se exprime prin muzică, dans, actorie sau imagine.Tabăra de dezvoltare și creație artistică DeMoga SuMMer Camp este o premieră în România, în totalitate deschisă publicului larg și dedicată tinerilor din toată țara.

În cadrul taberei, tinerii pot participa la 5 ateliere: producție muzicală, voce și compoziție, actorie, dans modern, foto și video. Participanții vor opta pentru atelierul dorit, dar vor lucra și în echipe mixte, sub îndrumarea unor specialiști cu experiență în cele 5 domenii.

„Anul acesta m-am gândit să facem o tabără pentru tinerii mai mici de 18 ani. Eu, dacă aș avea acum 16 ani și mi-ar zice cineva Hey! Avem o tabără de creație, unde vin copii ca tine care sunt talentați și vor să facă o carieră din latura artistică, alături de artiști cunoscuți și teachers, m-aș entuziasma și aș merge!

Copiii au de ales între producție muzicală, voce și compoziție muzicală, actorie, dans modern și atelier foto/video, unde sunt profesori și oameni specializati fix pe domeniile respective. Practic, au toate condițiile să își dezvolte arta din ei. J

Dacă te-ai visat vreodată printre compozitori, artiști, regizori, actori și dansatori, atunci DeMoga Camp.ro este cea mai tare tabără de creație vara asta pentru tine!”, spune Marius Moga.

În fiecare săptămână, tabăra va fi vizitată de vedete, care le vor împărtăși tinerilor secretele scenei și ale succesului la public. Printre aceștia se numără Dorian Popa, Adda, What’s Up, Nicole Cherry, Alina Eremia, Shift, Amna si Liviu Teodorescu, fost concurent al primului sezon Vocea României în echipa lui Marius.

Înainte de a-și ocupa scaunul și de a decide viitorul celor mai bune voci în noul sezon Vocea României, Marius Moga își va petrece vara la DeMoga SuMMer Camp, la Cheia, județul Prahova. După finalizarea cursurilor, Școlile vocaționale de muzică și arte, indiferent dacă sunt publice sau private, din București sau din țară, vor fi sponsorizate cu 10% din valoarea totală a participărilor în DeMoga SuMMer Camp provenite de la copiii din instituțiile respective.

În același timp, Marius îi invită pe cei care vor să fie Vocea României în noul sezon al show-ului la preselecții:

  • Timișoara, 21 iunie, Hotel Continental, începând cu ora 10:00
  • București, 27 iunie, Hotel IBIS Gara de Nord, începând cu ora 10:00

Mai multe informații sunt disponibile pe www.demogacamp.ro sau la contact@demogacamp.ro.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show11 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT24 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending