Connect with us

A-Z NEWS

Marius Moga atacat de tantari la filmarile clipului “Serenada” (galerie foto)

Published

on

               Marius Moga, unul dintre antrenorii show-ului “Vocea Romaniei” de la ProTV a lansat zilele acestea clipul piesei “Serenada”, noul single marca Morandi. Povestea are loc undeva in Brazilia, iar Moga si Randi joaca rolul unor hoti de diamante. “Piesa are accente latino, asa ca Iulian este cel care a venit cu ideea, iar noi ne-am lasat pe mana lui. La inceput  aveam impresia ca niciun cadru nu are vreo legatura cu altul si nu intelegeam cum va arata rezultatul final. Iulian a stiu insa foarte bine ce face!”, povesteste Marius.

Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea si au durat aproape 24 de ore. “Aveam lac, aveam caldura, asa ca nu puteau sa lipseasca tantarii. Spre seara a fost o adevarata invazie. M-am simtit ca in “Independence Day”. Veneau spre noi din toate partile, iar tantarii din Buftea sunt foarte agresivi, credeti-ma!” a mai povestit Marius.  Cei doi au fost insa nevoiti sa le faca fata pentru ca totul se petrecea contr-timp. “Imediat dup ace am terminat filmarile a trebuit sa plecam spre Ucraina, unde aveam de sustinut un concert”.

„Serenada” este al patrulea single de pe albumul „Zebra”, ce va fi lansat in aceasta vara dupa „Colors”, „Rock the World” si „Midnight Train”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending