Connect with us

Life Style

Marius Moga pleacă la Munchen să-l vadă pe Bruno Mars

Published

on

Liviu Hodor și Cristi Stanciu l-au trimis, aseară, la Request 629, pe Marius Moga, la Munchen, ca să-l vadă pe Bruno Mars în concert, pe 12 noiembrie. Câștigătorul Marelui Premiu al concursului „Travel 21”  de la Radio 21 a început deja să-și facă bagajele pentru călătoria VIP de o zi, cu destinația super-concertul Bruno Mars.

„Este incredibil, ascultătorul nostru are nume predestinat! Practic, îl trimitem pe Marius Moga la Bruno Mars. Te cheamă și Marius Moga și Iulian, ca pe fratele lui Moga”, a spus Liviu Hodor. „Da, sunt un fel de doi în unu. Până la concert, o să învăț toate melodiile lui Bruno Mars. Abia aștept să merg!”, a răspuns fericitul câștigător din Sibiu.

De luni, 11 noiembrie, începe un nou concurs la Radio 21, când un alt ascultător norocos va câștiga o călătorie VIP la Paris, la concertul de pe 1 decembrie susținut de Will.i.am, unul dintre membrii fondatori ai formației Black Eyed Peas. „Vă ținem pumnii tuturor!”, a spus Cristi Stanciu.  Detalii despre participarea la concursul „Travel 21”, pe www.radio21.ro.

Request 629, cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu se aude, la Radio 21, de luni până vineri, de la 18:00 la 21:00.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending