Connect with us

Life Style

Marius Moga pune pe harta muzicii orasul sau natal, Alba Iulia

Published

on

Reclame

In aceasta saptamana, orasul Alba Iulia este in plina sarbatoare. Pentru prima oara, compozitorul se intoarce acasa si ia cu asalt cetatea, organizand, cu sprijinul pretenilor si a Primariei Alba Iulia, o serie de evenimente care promit sa faca istorie in muzica romaneasca.

Marea galagie. Timp de o saptamana, in perioada 26- 31 mai, adolescenti din 7 licee sunt provocati de Marius Moga si de echipa lui de producatori si compozitori, coordonata de Florin Romascu si Robert Magheti (ex-Sistem) sa participe la o competitie de percutie, care se va finaliza cu un flashmob spectaculos in cetate.

Zilnic, in Piata Tobosarului, vor avea loc repetitii, workshop-uri si demonstratii de percutie cu peste 300 elevi din cele 7 licee implicate in “Marea galagie”.

Astfel, Adda, What’s UP, Liviu Teodorescu, Sorana, Loredana Cavasdan, Shift si Marius Moga antreneaza cate o echipa formata din peste 40 liceeni, pentru a castiga batalia finala intre licee, tinuta in ziua de vineri, 30 mai, scena festivalului Albafest.

Tabara de muzica, editia a-2-a, 26-31 mai.

Anul trecut, in luna iulie, peste 70 compozitori, producatori, textieri, instrumentisti si interpreti din muzica romaneasca au luat drumul Paltinisului pentru a participa la prima editie a TABEREI DE MUZICA. In urma sesiunilor de creatie organizate in cele 7 studiouri amenajate la Paltinis, au rezultat hiturile „Atata timp cat ma iubesti” (Andra feat. Marius Moga) si „Pe barba mea” (Marius Moga), proaspat-lansat. Intre artistii care au participat la #TDM1 se numara: Andra, CRBL, Loredana, Laurentiu Duta, Vunk, George Hora, Kamelia, Narcotic Sound, Deepcentral, Deepside Deejays, Corina, What’s Up, Liviu Teodorescu, Narcotic Sound, Raluk, Puya, Raku etc.

Anul acesta, cele 8 studiouri sunt amplasate in mall-ul din Alba Iulia si in cetate, 5 dintre ele fiind mobile si expuse publicului.

In programul taberei sunt incluse brainstorminguri de creatie, jam-session-uri, speech-uri motivationale, lectii de canto, intalniri cu realizatori de programe radio si reprezentanti ai caselor de discuri.

AlbaFest (Zilele orasului, editia XI) reuneste, anul acesta, in primele 2 zile, un line-up de artisti de top, care au colaborat, de-a lungul vremii, cu ambitiosul jurat de la „Vocea Romaniei”. Sub marca „Moga & Friends” vor canta: Smiley, Andra, CRBL, Shift, Stefan Banica, Amna, Adda, Liviu Teodorescu, What’s UP, Paula Seling si Alex Velea.

Echipa DeMoga Music pregateste publicului un show de exceptie, acompaniat de band-ul simfonic condus de Daniel Jinga.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending