Connect with us

ȘTIRI

Marius Nicolaescu, Vicepreşedinte CJ Argeş: Echipa PSD îşi dovedeşte eficienţa prin FAPTE nu prin vorbe!

Published

on

Marius Nicolaescu
Reclame

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu, a avut o replică tăioasă pentru Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, care a declarat că „la conducerea CJ Argeş este o echipă obosită.”

„Eficiența ECHIPEI PSD îmi dă încrederea de care am nevoie pentru a merge cu fruntea sus oriunde în județul Argeș. Județul Argeș se află pe primele locuri din țară din punct de vedere al proiectelor finanțate. Dezvoltarea și modernizarea localităților din județ reprezintă principalul obiectiv al PSD Argeș!

Am stat și am analizat articolul în care doamna ministru Alina Gorghiu, spune niște vorbe așa…. doar ca să se afle în treabă.

Alina Gorghiu a afirmat că ”la conducerea Consiliului Judeţean Argeş este o echipă obosită care nu îndrăzneşte să iasă printre oameni…”, vreau însă, să precizez că noi aducem bani în județul Argeș, în România, nu infractori. ECHIPA PSD, întotdeauna s-a aflat în mijlocul cetățenilor, fie că a fost vorba de sărbători religioase, inaugurări sau festivități ale comunelor și nu numai, am fost acolo, printre cetățeni!

În cazul în care aveți memoria scurtă sau poate suferiți de amnezie temporară, doar în perioada alegerilor, țin să vă amintesc că de fiecare dată când o comună, și nu numai, se confruntă cu o situație sau un eveniment de orice natură, noi am fost acolo să ajutăm, să sprijinim.

Echipa PSD, în frunte cu domnul Președinte, Ion Mînzînă, a fost acolo și va fi ori de câte ori este necesar și/sau nevoie. Am fost și suntem printre oameni, le ascultăm nevoile, supărările și chiar bucuriile și venim în întâmpinarea lor cu soluții viabile, nu cu vorbe. SUNTEM OAMENI și oricât de ”obosiți” spuneți că suntem, dovezile arată CLAR că suntem alături de comunitățile locale, indiferent de culoarea lor politică.

Aș avea o serie întrebări pentru dumneavoastră și pentru colegii dumneavoastră.

De câte ori ați fost pe teren să vedeți ce investiții se fac, sau s-au făcut la spitelele noastre din Argeș? Știți ce lucrări sunt acum în derulare? Ați discutat vreodată cu, conducerea spitalelor, personalul administrativ sau cu, cadrele medicale să vedeți cu ce se confruntă? Vă spun eu, NU! Că dacă mergeați să purtați discuții cu acești oameni, știați care sunt problemele REALE, repet nu doar în preajma alegerilor. Nu am primit NICIODATĂ, nici eu și nici colegii mei, un telefon, mail, etc…prin care să ne întrebați ceva legat de orice, de drumurile din județul Argeș, spre exemplu, că tot ați amintit de ele.

Știți cât volum de muncă se depune de la faza de idee a unei investiții până la finalizarea acesteia? Cât muncesc colegii noștri din cadrul Consiliului Județean Argeș pentru a duce la bun sfârșit un proiect, inclusiv pentru a identifica surse de finanțare, la care și dumneavoastră ne-ați putea susține, ca ministru al Guvernului României? Prin ceea ce ați afirmat, aduceți de fapt, o jignire aparatului de specialitate din cadrul Consiliului Județean Argeș, insinuând astfel, că la nivelul instituției, practic nimeni nu lucrează. Este frustrant pentru oamenii din cadrul CJ Argeș să citească astfel de articole, știind cât de mult are fiecare de lucru. Așa o fi în cadrul ministerului pe care îl conduceți! Însă, la noi, se muncește și nu puțin!

De ce nu-i întrebați pe colegii dumneavoastră de partid, consilieri județeni, de câte ori și-au dat votul ”pentru” demararea proiectelor de investiții în infrastructura județului Argeș (spitale, drumuri, școli, U.A.M.S.-uri, etc.)? În acest fel, POATE aflați și dvs. care este realitatea și nu mai faceți afirmații nefondate. Înseamnă că nu știți ce votează, în ședințele CJ Argeș, colegii dumneavoastră!

DEMAGOGIA PNL NU POATE DEZVOLTA JUDEȚUL ARGEȘ!!! Asta este O CERTITUDINE! Partidul Național Liberal nu știe decât să dărâme, nu să construiască! Poate că dumneavoastră, împreună cu, colegii de partid, ar trebui să mergeți mai des prin județul Argeș. Dacă tot vă dați apropiată de argeșeni, vă rog să nu aveți doar păreri și acelea greșite, ci să aveți și o prezență mai activă în acest județ minunat de la care doriți susținere.

Un singur lucru ați spus corect, în tot ceea ce ați afirmat, ”O ECHIPĂ…”, așa este, într-adevăr suntem ”O ECHIPĂ”! Mă bucur că suntem de acord în această privință! Așadar, ECHIPA PSD, atunci când afirmă ceva, vine și cu dovezi/fapte, nu cu vorbe și nu doar în preajma alegerilor electorale. Dacă aţi fi urmărit pagina mea de Facebook, dar și pe cele ale colegilor mei, ați fi văzut că pe tot parcursul celor 4 ani, am promovat comunele, indiferent ce ”culoare” au ele, am promovat producătorii argeșeni, indiferent din ce comuna provin ei și câte și mai câte….

Vă invit pe această cale, să urmăriți pagina mea de Facebook și/sau pe cele ale colegilor mei, pentru a vedea că suntem mai activi decât MULȚI dintre colegii dumneavoastră de partid.

Fapte, doamna ministru Alina Gorghiu, fapte, nu vorbe!

Și așa cum am promis, voi continua să arăt argeșenilor aceste dovezi incontestabile, cu realizările ECHIPEI PSD, de-a lungul celor 4 ani. Echipa noastră a pus Argeșul pe harta progresului. Vom continua să construim, să creștem, pentru Argeș, pentru noi toți!

„Toți pentru unul, unul pentru toți” – spune un proverb care exprimă puterea unei echipe, în speță, echipa PSD. Punem ARGEȘUL PE PRIMUL LOC!” – se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Marius Nicolaescu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending