Connect with us

Seriale

Mârlanu’ se întoarce în echipa Trăsniților de la Prima TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Din această toamnă, odată cu începerea noului sezon, fanii serialului Trăsniții vor avea parte de o surpriză. După o lungă perioadă, actorul Toni Ionescu a decis să revină pe micile ecrane, continuându-și rolul cu care a reușit să îi cucerească pe telespectatori de-a lungul anilor.

Mârlanu’ este gata să descrețească frunțile celor care urmăresc Prima TV și să își încânte publicul. Cum filmările au început déjà, Toni Ionescu ne-a spus: “Pentru mine revenirea în televiziune a fost o chestie normală. Prima zi de filmare am avut senzația că alaltăieri am fost la muncă, am avut o pauză și m-am reîntors să filmez în platou. Pot spune că mi-a fost extraordinar de dor de operatori. Ei au fost și sunt primul meu public, ei sunt azimutul meu. Dacă vreo scenetă, vreo glumă mi se pare ca nu va avea impactul dorit, eu cu ei verific. Îi văd la cameră, râd sau nu râd. De ei mi-a fost cel mai dor.”

Toni şi-a început activitatea artistică în emisiunea “Chestiunea zilei” şi a continuat cu comedy-show-urile “Tilică, steluţă de cinema”, “Pitici şi tătici”, “Trăsniţi în NATO”, unde a interpretat rolul unui sergent autoritar, incult şi grobian, și, nu în ultimul rând, în serialul Trăsniții, unde a continuat aventurile lui Mârlanu’.

Producția românească Trăsniții, difuzată de Prima TV, s-a bucurat de un succes remarcabil de-a lungul timpului. În anul 2015 a fost desemnat, de către Guinness Book, cel mai longeviv sitcom din lume, iar în urmă cu un an, distribuția serialului a atins un număr record de peste 18.000 de ore de filmare.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seriale

Declaraţii surprinzătoare în cel mai nou episod din serialul Profu`!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

E greu să fii dirigintele unei clase și să te implici, să asculți toți elevii și să încerci să le rezolvi problemele. Dar ce faci când descoperi că un elev de la o altă clasă are nevoie de ajutor ? Profu` se va confrunta cu o nouă situație joi, de la 21:30 – de data aceasta, însă, va încerca să-i fie alături unui elev din clasa profei.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Știm deja că lui Mișu îi place să rezolve problemele cât mai rapid și de multe ori lucrurile se complică. Așa se va întâmpla și acum când, din profesorul burlac, care stătea singur, ajunge să ofere adăpost pentru un elev… dar și pentru un profesor. Despre cine este vorba, dar și cum vor evolua lucrurile, aflăm în noul episod.

 

Tensiunea îl va aduce pe Profu` tot mai aproape de Ana, iar situația dintre ei pare să scape de sub control: „Ești înnebunitor de sexy, până deschizi gura și mă scoți din minți!”, îi va spune Mișu profei. Cum va reacționa Ana, dar și cu ce propunere va veni, ca să scape de tensiunea dintre ei, aflăm mâine seară.

 

Un nou episod, o nouă poveste și multe lucruri de rezolvat. Profu` trebuie să ia deciziile corecte, iar asta nu este întotdeauna ușor. Ce se va întâmpla între Ana și Mișu și cum o vor scoate la capăt vedem joi, de la 21:30.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Profu`, mesaj important pentru unul dintre elevii săi!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Anii de liceu vin cu un bagaj educațional important, dar și cu unul… emoțional. Elevii sunt la vârsta la care se îndreaptă cu pași repezi spre maturitate, deciziile lor cântăresc mai mult, iar faptele sunt răsplătite pe măsură. Nu este simplu să fii în centrul unei găști rebele și să încerci să-i îndrumi pe adolescenți, însă fără să-i îndepărtezi. 

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Profu` a reușit mereu să o scoată la capăt. Joi, de la 21:30, se va confrunta cu o nouă poveste delicată: „Ai înnebunit?! Cu asta nu rezolvi nicio problemă. Nu poți să te prefaci că totul e bine! Când ți se distrug visurile se numește cumva: maturizare! Pierzi visuri, apar altele. Când o să ți se împlinească un vis o să fii foarte fericită. Nu există pilule magice în viață, există doar viață”, îi va spune Mișu, Simonei, o nouă elevă din clasa lui.

Dar Profu` nu are probleme doar la școală. A venit momentul ca și el să se întâlnească cu trecutul său. Va participa la o reuniune unde va sta față în față cu profesorul care i-a schimbat lui viața, din păcate, nu în bine: „atunci mi-am pierdut direcția”. Și cum totul se întâmplă când nu te aștepți, Mișu va avea parte și de o declarație din partea Anei: „De ce mă ignori, că tu mă iubești! Tu ești Mișu al meu!”

Episodul doi îi va avea ca invitați speciali pe Andi Moisescu, care va interpreta rolul unui coleg din liceu, și pe Stela Enache, care va cânta celebra melodie „Ani de liceu” – joi, de la ora 21:30.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

A început școala, iar serialul Profu` se întoarce!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Începe școala și ce prilej mai bun de a flirta cu persoana de care ești îndrăgosti ?! O ocazie perfectă ca Ana, care plecase în Boston, să se întoarcă la catedră și să-i dea oportunitatea lui Mișu să o cucerească! „Ai venit după mine când am plecat la Boston?!” îl va întreba profa. Ce va răspunde Profu` aflăm joi, de la ora 21:30!

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Liniștea este departe de a se instala în curtea liceului Gârleanu. Începe anul școlar, elevii s-au întors în bănci și fac cunoștință cu noii colegi. Unii și-au petrecut vacanța la… răcoare. „Dați drumul la căldură că am venit de la răcoare”, va spune Nuni, personajul interpretat de Juno, care se va întoarce la liceu după o perioadă petrecută după gratii.

Pentru că reacțiile colegilor nu vor fi deloc pe placul lui Mișu, Profu` îi va duce pe copii la penitenciar, unde vor întâlni un nou personaj care va îl interpreta pe unul dintre deținuți. Despre cine este vorba și care este rolul lui aflăm joi. Între timp, directorul Tănase se va confrunta cu o problemă serioasă și va pune tot liceul în mișcare, iar profesorul Mugur va ajunge la spital.

Cum va rezolva directorul situația, ce se va întâmpla la penitenciar și cum va evolua relația dintre Mișu și Ana, vedem joi, de la 21:30. Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Gabriel Garko revine la TVR 2 cu trei producţii!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TVR

Din 10 februarie, în fiecare miercuri şi joi, îndrăgitul actor italian Gabriel Garko revine la TVR 2 cu două dintre producţiile care l-au impus în cinematografia europeană şi nu numai. Este vorba despre miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” (în 10 şi 11 februarie), urmată de serialul „În apărarea fiului” (din 17 februarie). În plus, din luna martie, imediat după finalul serialului italian Hotel Imperial, în fiecare seară de sâmbătă, la TVR 2 revine o altă producţie celebră în care Gabriel Garko este protagonist: serialul „Păcatul şi ruşinea”.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” aduce la TVR 2 în 10 şi 11 februarie, de la ora 21.10, povestea fascinantului actor din perioada filmului mut, care a reuşit să schimbe istoria cinematografiei mondiale. Rolurile sale l-au transformat aproape imediat în star internaţional, un „latin lover” cu privire pătrunzătoare, un idol al femeilor din toată lumea al cărui stil era adesea imitat de admiratori. Devenit un adevărat mit, Rudolf Valentino a murit la numai 31 de ani, în culmea gloriei şi a popularităţii. Dispariţia sa bruscă în urma complicaţiilor provocate de peritonită a stârnit printre admiratoare o adevărată isterie în masă.

Cea de-a doua producţie cu Gabriel Garko, ce revine la TVR 2 în luna februarie, este „În apărarea fiului” (NON E STATO MIO FIGLIO – Italia, 2016). Din 17 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21.10,  vă puteţi delecta cu un serial de mare succes ce aduce actori valoroşi, dar şi un scenariu cu acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie.

 

De-a lungul a opt episoade, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie înstărită. Doar că un personaj misterios provoacă o serie de evenimente tragice pentru a aduce ruina acestei familii şi foloseşte o serie de dovezi false prin care îl scoate vinovat pe Andrea. Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie să îşi dovedească nevinovăţia. Dar pentru ca acest lucru să poată fi posibil, el trebuie să dezlege misterele întregului complot.

Din a doua jumătate a lunii martie, în fiecare seară de sâmbătă, serialul „Păcatul şi ruşinea” îl aduce pe Gabriel Garko într-un alt registru, cel al nemilosului Nito Valdi – rol pentru care actorul italian a primit chiar şi scrisori de ameninţare.

 

Acţiunea începe la sfârşitul anilor 1930, în Roma dominată de dictatură, când destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi, militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întâlnesc pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

 

„În Păcatul și rușinea joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune”, a povestit Gabriel Garko pentru TVR.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Au înnebunit salcâmii! Propunere neaşteptată din partea lui Celentano pentru Aspirina!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, urmărim un nou episod Las Fierbinți, cu glume și situații fresh, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Veselie mare printre simpaticii fierbințeni: Celentano și-a găsit o nouă ocupație – cântă la mandolină. Printre cântece și replici savuroase, acesta îi propune Aspirinei să fugă împreună în județul Teleorman, doar ei doi. Sufocată de râs, aceasta vrea să știe ce să facă ei doi în Teleorman. „Ce să facem noi în județul Teleorman ?”, „Să luăm viața de la zero!”, îi răspunde hotărât Celentano.

Celentano continuă, spunându-i Aspirinei: „Să mă aștepți cu ciorba caldă. Și, atenție! Să ne iubim ca haiducii! Aspirino, tot ce o să fur, banii toți de la boieri care-i iau, ție ți-i dau pe toți, ca să-ți iei mărgele. Așa că, ce mai aștepți ?! Haide sus, haide sus, pe cal!” 

 

Aspirina se plânge lui Firicel, fiind exasperată de serenadele lui Celentano și află că acesta nu îi cântă doar ei. Dalida dezvăluie că Celentano i-a cântat și ei toată noaptea la poartă. În seara aceasta vedem cum decurg lucrurile mai departe în îndrăgitul sat.

Noul sezon Las Fierbinți a debutat în forță cu primele două episoade: serialul a fost lider de audiență săptămâna trecută, atât marți, cât și joi, pe segmentul de public comercial. Producția a înregistrat marți o medie de 9,8 puncte de rating și 26.8% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,4 puncte de rating și 14,7% share. Iar joi, producția a fost din nou lider de audiență pe segmentul comercial, și a înregistrat o medie de 8,5 puncte de rating și 23.4% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8 puncte de rating și 22,1% share.

 

Nu ratați Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending