Connect with us

Reality Show

Marlena Botezatu, finalista de la ”Chefi la cuțite”, bucătar în restaurantul lui Nea Mărin de pe malul mării

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Un nou sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” are premiera duminică, 8 iulie, de la ora  20.00, la Antena 1.

Pentru prima dată, Nea Mărin este administratorul unui restaurant pe malul mării și recunoaște că nu a fost deloc simplu nici chiar pentru el să-și asume această responsabilitate. Tocmai din acest motiv, el o are alături pe finalista de la ”Chefi la cuțite”, Marlena Botezatu, care îl ajută cu vasta sa experiență în bucătărie.

Marlena a plecat în Anglia alături de cei 3 copii ai săi și acolo a început să își construiască o carieră de bucătar. A fost șef de sală în restaurante conduse de bucătari de renume, iar în prezent și-a deschis o firmă de catering ce organizează evenimente, în cadrul căreia este atât director, cât și head chef. Marlena a decis să-și testeze și depășească limitele în cadrul show-ului ”Chefi la cuțite”, unde a și reușit să ajungă în finală.

Și pentru că este obișnuită cu munca contracronometru și este foarte bună în ceea ce face, Marlena a fost și alegerea lui Nea Mărin pentru a-l ajuta cu bucătăria restaurantului pe care îl administrează pe malul Mării Negre.

”Am noroc că am experiență cu firma de catering, căci la Nea Mărin este foarte multă muncă. Trebuie să fii foarte bine organizat, altfel dai greș și îți strici numele”, spune Marlena în noul sezon ”Poftiți pe la noi:Poftiți la Nea Mărin”.

Căror provocări vor fi nevoite să facă față vedetele, cum se va descurca Marlena cu sarcinile date de Nea Mărin și cum va reuși să împace exigența ei privind bucătăria cu volumul foarte mare de muncă, telespectatorii vor afla în prima ediție a noului sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, care va fi difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending