Connect with us

Televiziune

Martie este luna femeilor la DIVA cu filme de colecţie în premieră

Din 3 martie, vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, DIVA dedică doamnelor și domnișoarelor o serie de filme cunoscute, cu și despre femei, în care joacă actrițe celebre.

Published

on

Foto Credit: DIVA

În total, în luna martie sunt programate 9 pelicule care au în distribuție nume precum Julia Roberts, Meryl Streep, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Keira Knightley, Jane Fonda sau Jennifer Garner. 

Dintre premierele DIVA din luna femeilor, vă recomandăm: 

Răsfăţaţii Americii” („America’s Sweethearts”, 2001, difuzat pe 3 martie), în care Billy Crystal e PR-ul unui studio cinematografic, care are de promovat un film cu probleme uriașe – regizorul (Christopher Walken) este un personaj excentric care nu vrea să lase pe nimeni să vadă pelicula, cuplul căsătorit de protagoniști (Catherine Zeta-Jones și John Cusack) s-a despărțit după filmări, iar sora actriței principale (Julia Roberts) e îndrăgostită de cumnatul ei.

Ricki și The Flash” („Ricki and the Flash”, 2015, difuzat pe 4 martie) este povestea unei cântărețe rock (Meryl Streep), care pune pe pauză turneele și muzica pentru a reveni acasă, în speranța că se va apropia de familia ignorată atâția ani. În film apare și una dintre fetele lui Streep, Mamie Gummer, care este și ea o actriță de renume (a jucat în serialele „Soția perfectă” și „Lupta perfectă”). 

Notting Hill” (1999, difuzat pe 10 martie), una dintre cele mai celebre comedii romantice, premiată cu BAFTA, în care Hugh Grant este proprietarul unei librării londoneze, iar Julia Roberts este o actriță celebră de la Hollywood, care filmează o peliculă de epocă în Marea Britanie. Cei doi se cunosc întâmplător și scânteia iubirii apare instantaneu. Rhys Ifans face deliciul poveștii, în rolul colegului excentric de apartament al lui Grant.

Provocarea” („Changeling”, 2008, difuzat pe 17 martie) are 3 nominalizări la Oscar, este inspirat de evenimente reale, din Los Angeles-ul anilor ’20, și este regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie interpretează rolul unei mame îndurerate, care nu crede că poliția i-a găsit fiul dispărut și insistă că băiatul în cauză nu este copilul ei.

Erin Brockovich” (2000, difuzat pe 31 martie) în care aceeași Julia Roberts (laureată cu Oscar pentru rol) este o mamă singură care se angajează, cu mari insistențe, în biroul unui avocat. La fața locului, aceasta inițiază un proces de amploare, care scoate la iveală problemele majore ale canalizării unui orășel din California. Filmul este inspirat din fapte reale, iar adevărata Erin Brockovich apare în film, în rolul unei chelnerițe. Julia Roberts a câștigat pentru acest rol 20 de milioane de dolari, cea mai mare sumă plătită unei actrițe, până la acea dată.

Celelalte 4 filme dedicate femeilor, difuzate de DIVA în luna martie, sunt: „Bunica-i șefa! („Georgia Rule”, 2007, difuzat pe 11 martie), „Inventarea minciunii” („The Invention of Lying”, 2009, difuzat pe  18 martie), „Shakespeare îndrăgostit” („Shakespeare in Love”, 1998, difuzat pe 24 martie) și „Anna Karenina” (2012, difuzat pe 25 martie).

Advertisement

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending