Maşina PRO FM şi-a găsit câștigător! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Maşina PRO FM şi-a găsit câștigător!

Published

on

Pro FM a desemnat câștigătorul marelui premiu al campaniei “Mașina PRO FM”, oferit de matinalul Alarma PRO FM, prezentat de Greeg și Marius Onuc. Noul Peugeot 308 a plecat către Mariana Hunea, din Gura Haitii, județul Suceava.

La sfârșitul celor 20.000 de înscrieri în concurs și după ce aproape 100 de finaliști au estimat numărul de kilometri parcurși cu un singur plin de combustibil de Cornel Ilie, Adda & What’s Up, Andreea Banică, Red Blonde, Nicole Cherry (de pe scaunul din dreapta), alături de alți artiști şi echipa Pro FM, Elenei Gheorghe i-a revenit sarcina de a da vestea cea mare câștigătoarei Masinii Pro FM.

Înainte de desemnarea marelui câștigător, Greeg a dezvăluit ascultătorilor numărul kilometrilor: 742,7. Dintre toți participanții care au intrat în direct, Mariana Hunea a estimat cel mai bine numărul de kilometri parcurși: 743. Pe lângă noul Peugeot 308, câștigătoarea a intrat și în posesia unui card de asistență rutiera 9695.

„N-am mai câștigat niciodată niciun premiu. I-am anunțat pe prieteni și pe cei din familie care abia așteaptă să vadă mașina. Soțul meu a crezut că este o farsă! Deocamdată nu știu unde voi merge prima dată cu Mașina ProFM, dar știu că este un mare cadou de ziua mea”, a declarat Mariana, câștigătoarea Mașinii ProFM!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending