Connect with us

Premieră TV

Mașini de milioane are premiera la Discovery!

Published

on

Foto Credit: DISCOVERY CHANNEL

Ce au în comun Jeff Bezos, numeroase celebrități și cel mai important specialist ortodont din Beverly Hills? Toți îi scriu lui RD Whittington – cel care face legătura dintre cei foarte bogați și mașinile pe care cheltuiesc milioane de dolari.

Perspectiva din spatele cortinei asupra vieții unuia dintre cei mai de succes dealeri de mașini pentru celebrități și a celor care vor să-i ia locul este spusă în noua emisiune de la Discovery, Mașini de milioane. Show-ul are premiera miercuri, 5 octombrie, la ora 21:00 și îl are ca producător executiv pe celebrul actor Jamie Foxx. Este povestea visului american în adevăratul sens al cuvântului.

Mașini de milioane urmărește un grup diversificat care cuprinde cei mai renumiți dealeri de mașini de lux din lume. Ei aduc pe străzi cele mai exclusiviste mașini către clienți precum celebrități din muzică, televiziune și film, antreprenori din domeniul tehnologiei, entuziaști de mașini și oameni putred de bogați. Acești dealeri sunt cei mai buni din industrie, având conexiuni peste tot și o strategie pe măsură. Ei nu doar vând mașini – vând un întreg stil de viață, construindu-și imaginea ca „paznici” ai exclusivității.

Personalitățile, factorii motivatori, problemele și dramele din viețile lor îi fac însă pe acești dealeri cu adevărat unici. Ei sunt cei care dezvoltă trenduri în cercurile oamenilor bogați, care la rândul lor trec peste obstacole și își construiesc afaceri de milioane de dolari. Prin prisma acestor lideri de piață, publicul obține o privire exclusivă în lumea dealerilor de mașini de lux și în tot ceea ce este nevoie pentru a satisface așteptările clienților lor. Personaje de sine stătătoare, aceste mașini rare prezintă o importanță aparte în rândul înaltei societăți, iar bătălia pentru cine deține cheile e în toi.

Unele dintre cele mai mari nume din Hollywood, precum Jamie Foxx sau Kim Kardashian, artistul J. Balvin, actorul Tom Holland, starul TikTok Tayler Holder sunt prezenți în emisiune alături de cele mai rare mașini Rolls Royce, Ferrari, McLaren sau Maybach din lume. Mașini de milioane invită telespectatorul în lumea celor celebri și bogați.

Mașini de milioane – din 5 octombrie, miercurea la ora 21:00 la Discovery

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending