Connect with us

UTILE

Mașinile de spălat vase green & clean de la Electrolux Professional

Avatar

Published

on

Mașinile de spălat vase green&clean reprezintă soluții sigure și solide, cu acces în timp real la date care vă ajută să vă măriți și să vă organizați spațiul pentru spălat vasele. Creșteți productivitatea ciclu cu ciclu și monitorizați-vă munca cu applicația OnE.

 

Electrolux Professional, ca partener OnE de încredere pentru soluții unice și complete, cu mașinile sale de spălat vase green&clean cu coș unic sau cu coșuri multiple, vă oferă o varietate largă de echipamente pentru satisfacerea oricăror nevoi din bucătăria dvs.

 

Rezultate consecvente ciclu după ciclu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Electrolux Professional proiectează produse pentru spălat vasele cu prioritate în a oferi igienizarea perfectă. Tacâmurile, farfuriile si paharele sunt curățate și igienizate corespunzător pentru evitarea contaminării încrucișate și proliferarea bacteriilor. Nici o grijă, igienizarea se află întotdeauna sub control.

WashSafeControl

Calitatea clătirii este una garantată datorită temperaturii constante la clătire și presiunii apei care este independentă de rețeaua principală, 85°C cu Clătirea Multiplă, Best in-class safety. Noua mașină de spălat vase green & clean Tip Coș cu Clătire Multiplă se conformează cu:

 • North American NSF / ANSI 3: Standardul pentru echipamente profesionale de spălare pentru salubrizarea produselor.
 • German DIN 10510: Igiena alimentară – Spălare de vase profesională cu mașini de spălat vase multitank – transport – Cerințe de igienă, standard de testare a procedurilor pentru cerințele de igienă a mașinilor de spălat vase multitank.

 

Mașina de spălat vase Tip Coș cu Clătire Unică (100 coșuri / oră)

Mașina de spălat vase Green & Clean Tip Coș cu Clătire Unică garantează cele mai mici costuri de funcționare din industrie, oferind o combinație perfectă între fiabilitate, durabilitate și ușurința în utilizare. Personalizați-vă mașina de spălat vase adăugând diferite opțiuni și upgrade-uri oricând doriți, chiar și la fața locului.

 

+ 36% creștere a profitului

Economisiți 3.530€ anual cu inovatorul modul de clătire utilizând mai puțină apă, mai puțină electricitate, mai puțin detergent și mai puțin agent de clătire.

 

 

 

 

 

 

 

Costurile pe economii sunt calculate de laboratoarele Electrolux Professional și sunt acreditate de UL și Intertek. Comparație făcută între mașina de spălat vase green&clean și o mașină convențională echivalentă folosind 330 litri de apă / oră la clătire cu intrare de 10°C. Pentru un restaurant care servește 200 de preparate / ora de vârf de-a lungul a 360 de zile.

 

Ușor de curățat, rapid de instalat

Veți avea nevoie de doar 10 minute pentru a vă curăța zi de zi mașina de spălat vase green&clean Tip Coș cu Clătire Unică. Mai mult, configurarea necesară este rapidă și sigură datorită conexiunilor externe ușoare (apă, energie electrică și substanțe chimice).

Continuați spălarea, fără timp de întrerupere

Datorită modului de rezervă automată Non-Stop, veți putea continua să spălați, chiar dacă ceva nu merge bine. Gata cu încetinirea în lucru sau spălarea la mână până când sosește tehnicianul de service.

Mașină de spălat vase Tip Coș cu  Clătire Multiplă (150 până la 300 coșuri / oră)

Un pahar cu apă este tot ce e nevoie pentru a curăța și igieniza un întreg coș de vase murdare cu mașina de spălat vase green&clean Tip Coș cu Clătire Multiplă. Spălați un coș folosind doar un pahar cu apă. Economisiți 3.240€ spălând vasele rezultate în urma a 500 preparate / oră de vârf , de două ori pe zi.

Costurile pe economii sunt calculate de laboratoarele Electrolux Professional și sunt acreditate de măsurătorile IMQ, Intertek si Energy Star. Comparație făcută între mașina de spălat vase green&clean și o mașină convențională echivalentă folosind 330 litri de apă / oră la clătire cu intrare de 10°C. Pentru personalul unei cantine care servește 500 de preparate / ora de vârf, de două ori pe zi, de-a lungul a 360 de zile.

Bun pentru mediu, bun pentru buzunar

Contactați-ne pentru mai multe detalii legate de mașinile profesionale de spălat vase green&clean de la Electrolux Professional accesând secțiunea contact de pe site. Echipa SDS Group vă stă la dispoziție cu tot ce aveți nevoie pentru bucătăria dvs. profesională.

 

 

 

Comentarii

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

5 idei de coșuri cadou de Crăciun pe care le poți comanda online

Avatar

Published

on

             Se apropie Sărbătorile de iarnă și chiar dacă se pare că va fi un Crăciun special, cu restricții cauzate de pandemie, nimeni nu trebuie să limiteze bucuria și generozitatea. Cadouri de Crăciun se pot cumpăra foarte simplu de pe internet, fără aglomerație și fără apropiere fizică între persoane. Ba mai mult, online ai acces la cea mai mare varietate de produse, la prețuri minime. Nu întâmplător, mediul e-commerce este aşteptat să aibă creșteri fabuloase în acest an în România, căci tot mai multe persoane descoperă avantajele acestui tip de shopping.

 

Coșurile cadou de Crăciun au devenit printre cele mai populare cadouri oferite în pragul Sărbătorilor de iarnă. Au avantajul de a impresiona în orice context, pot fi oferite atât către familie și prieteni, cât și către colegi, șefi, parteneri de afaceri, colaboratori, angajați. Astfel de cadouri sunt alese pe de o parte de persoane fizice, dar mai ales de companii (corporate și IMM), care cumpără de obicei de la furnizori specializați, firme ce oferă soluții premium, flexibile, coșuri cadou cu acel efect wow.

 

Cosuri cadou sunt furnizate tot timpului anului către un portofoliu larg de clienți sau companii prin serviciile oferite de gourmetGIFT, furnizor de produse gourmet cu experiență de peste 10 ani. Iată mai jos 5 idei de cosuri cadou de Craciun pe care gourmetGIFT.ro le propune prin intermediul magazinului online, cu livrare rapidă oriunde în țară:

 

Coș Cadou Christmas box one – conține 10 produse: Vin Purcari Rară Neagră 750ml, Țuică Zetea 300ml, Cozonac tradițional cu umplutură de cacao și nucă 500g, Ulcică cu miere Stupina Onea 400g, Sirop diverse sortimente 300ml, Dulceață diverse sortimente Vrâncioaia 230g, Zacuscă diverse sortimente Vrâncioaia 300g, Miere cu nucă Stupina Onea 350g, Clopoțel ceramică, Ceșcuță ceramică cu motive tradiționale, Coș oval bambus.

 

Coș Cadou Elegant Purple – conține 6 produse: Cognac Courvoisier VS 700ml, Trufe de ciocolata 150g, Biscuiti Don Carlo 100g, Cafea macinata Excelsior cutie metalica 250g, Cutie Macarons 42g, Tableta de ciocolată Lindt Excellence 100g, Cutie cadou elegantă.

 

Pachet Cadou Holidays – conține 11 produse: Sticlă whiskey Chivas Regal 12Y 500ml, Lichior Carolans 700ml, Sticlă vin spumant Borghesia Cuvee 750ml, Panettone cu stafide și coajă de portocală 500g, Praline de ciocolată Feletti 85g, Cafea macinată Vergnano 125g, Trufe de ciocolată Belgotruff 150g, Fursecuri crocante Bastoncini PanDucale 50g, Tableta de ciocolată Merci 100g, Alune Mogyi 85g, Praline de ciocolată Lindt 75g, Taviță ovală aurie.

 

Pachet Cadou Magic Holidays – conține 9 produse: Whisky Chivas Regal 500ml, Spumant Santorsola Ice 750ml, Vin Bordeaux Les Petites Caves 750ml, Panettone cu stafide și coajă de portocală, Valentino, 500g, Tabletă de ciocolată Lindt 100g, Praline de ciocolată Feletti 85g, Cafea macinată Vergnano 125g, Casuță cu motive de Crăciun cu praline de ciocolată Sorini 150g, Biscuiți Don Carlo 100g, Taviță din bambus cu husă.

 

Pachet Cadou Blue Rovere – conține 10 produse: Sticlă vin spumant La Rovere 750ml, Sticlă vin roșu Tomai 750ml, Sticlă whisky Jack Daniel’s 500ml, Panettone cu stafide și coajă de portocală 500g, Tableta de ciocolată Lindt 100g, Trufe de ciocolată Belgotruff 150g, Praline de ciocolată Feletti 85g, Cafea macinată Vergnano 125g, Jeleuri fructate Feletti 80g, Biscuiți sărați Crostini PanDucale 200g,Taviță cadou.

 

Când alegem coșuri cadou de Crăciun, este important ca produsele gourmet componente să se potrivească atât din punct de vedere al combinației de gusturi și arome, cât și la nivel estetic. Experții în astfel de coșuri cadou reușesc să creeze pachete care impresionează din toate punctele de vedere, oferind o experiență memorabilă a cadourilor respective.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Care este diferența dintre botox și acid hialuronic ? Conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu de la House of Beauty Clinic, răspunde celor mai răspândite întrebări din domeniul esteticii

Avatar

Published

on

             Frumusețea vine la pachet cu grija pe care o acorzi propriului tău corp. Dacă a existat un moment în viața ta în care te-ai gândit că ai vrea să schimbi ceva la tine pentru a fi mai atrăgătoare, ceva care să-ți completeze frumusețea sau pur și simplu să estompezi cumva trecerea timpului care s-a întipărit pe chipul tău, noi avem soluția pentru tine! Acidul hialuronic sau botoxul sunt ajutorul tău de nădejde atunci când vine vorba de intervenții minore în urma cărora să obții look-ul pe care ți l-ai dorit.

 

Fie că vrei să-ți mărești buzele, să-ți ridici pomeții, sprâncenele, să ai un contur desăvârșit al feței sau să-ți estompezi ridurile, acidul hialuronic și botoxul sunt primele substanțe care sunt folosite în astfel de intervenții. Dacă nu știi exact cum acționază cele două substanțe și mai mult decât atât, nu știi ce vrei să folosești pentru nevoia pe care o ai, Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu de la House of Beauty Clinic ne oferă răspunsuri clare care să ne ghideze în alegerea corectă.

House of Beauty Clinic este locul perfect pe care îl poți alege pentru a da startul transformărilor. Aici te așteaptă Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu de la House of Beauty Clinic, un medic instruit la cele mai înalte nivele de pregătire în domeniul intervențiilor estetice, mai exact: acid hialuronic, fire PDO, botox, tratamente estetice precum hiperhidroză, PRP terapia vampir, vergeturi, cicatrici, mezoterapie, plasma pen pentru riduri, pleoape, dar și consultații pe zona de chirurgie plastică și reconstructivă.

Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu este unul dintre cei mai recunoscuţi medici chirurgi din România, specializaţi în Chirurgie-Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă. De asemenea, este Doctor în Medicină şi, în prezent, Conferenţiar în cadrul Catedrei de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă al UMF „Carol Davila”.

Pentru a deveni unul dintre cei mai buni medici în domeniul esteticii, Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu a acumulat peste 18 ani de experiență în care s-a specializat și prin numeroase traininguri, workshopuri şi colaborări, desfăşurate în ţară şi în străinătate: New York, Paris, Stockholm, Budapesta.⁣⁣⁣⁣

Clinica a răspuns de fiecare dată cu profesionalism și dedicare cererii pecienților care și-au dorit intervenții fie cu acid hialuronic, fie cu botox, iar acum, Conf. univ. dr. Ana Maria Oproiu oferă răspuns la întrebările care stau pe buzele tuturor legate de cele două substanțe menite să ne redea frumusețea.

Ce este botoxul și ce este acidul hialuronic ?

Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu: Toxina botulinică, cunoscută popular drept botox, este o neurotoxină de origine bacteriană ce acţionează la nivelul plăcii motorii prin blocarea impulsurilor de la nervi la muşchi.

Acidul hialuronic este prezent în mod normal în structurile corpului și poate fi obținut prin biofermentaţie din surse vegetale. De la început trebuie subliniat că există mai multe tipuri de acid hialuronic.

Prima departajare se face pe gradul de crosslink-are sau necrosslink-are, iar în cazul celor crosslink-are în funcție de greutatea moleculei de acid hialuronic. În linii mari, acidul hialuronic are o mare capacitate de a atrage apa, fiind folosit în toate produsele cosmetice (mesoterapie) sau ca volumetrie.

 

Cum acționează botoxul și cum acționează acidul hialuronic ?

Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu: Toxina botulinică, popular numită şi botox, prin acţiunea ei la nivelul plăcii motorii are indicaţie în ştergerea ridurilor dinamice produse prin contractarea musculaturii mimicii atunci când ne exteriorizăm diverse trăiri. Acidul hialuronic este folosit pentru refacerea volumetriei pierdute.

 

Cât timp durează efectul botoxului și cât timp durează efectul acidului hialuronic ?

Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu: Trebuie subliniat faptul că, efectele atât în cazul botoxului, cât și în cazul injectării acidului hialuronic sunt reversibile. În cazul botoxului, reapariția ridurilor este în strânsă legătură cu refacerea transmiterii impulsului de la nivelul nervilor la nivelul mușchilor – cam la 4-6 luni de la injectare.

În cazul acidului hialuronic, efectul este de 10-14 zile motiv pentru care în mesoterapie se fac minimum 4 ședinţe la interval de 7-10 zile pentru însumarea efectului. Acidul hialuronic folosit în volumetrie are o remanenţă de 6-12-18 luni în funcţie de tipul produsului, de stilul de viață al pacienților și de vârsta acestora.

Utilizarea acestor produse se face în cabinetele medicale doar de către medici specialiști pregătiți în acest domeniu (dermatologi, chirurgi plasticieni, BMF).

 

Este dureroasă procedura cu acid hialuronic, dar cu botox ?

Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu: După toaleta riguroasă a zonei ce urmează să fie tratată, se aplică crema anestezică (se efectuează sub anestezie locală) sau paduri cu gheaţă. Manevrele nu sunt dureroase, iar pentru postprocedură se realizează de către doctor un masaj ușor pentru uniformizarea zonei.

După intervenția cu acid hialuronic sau botox ce trebuie făcut ?

Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu: Recomandările postinjectare sunt valabile în ambele situaţii:

-fără expunere la soare 7 zile, fără saună/ sală /masaj facial/ 7 zile;

– fără antiinflamatoare 7 zile;

– se doarme cu fața în sus 24-48 de ore;

– nu se aplică machiaj 24 de ore postinjectare.

House of Beauty Clinic pune frumuseţe ta pe primul loc! Profesionalismul intervențiilor estetice realizate în cabinetele House of Beauty Clinic de către Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu  este garantat de perfecta instruire în acest domeniu, de produse de calitate, dar și de o execuție fără cusur.

În plus, pentru a veni în sprijinul pacienților în această perioadă, House of Beauty Clinic a introdus modalitatea de a achita tratamentele stomatologice sau cele dermato-estetice în rate. Sună chiar acum la +40 755 354 555 sau intră pe www.hobclinic.ro/soluții-financiare pentru mai multe informații!

 

 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Povestea de succes a Dr. Delbani, medicul estetician într-o continuă ascensiune

Avatar

Published

on

             Atunci când îti dorești o schimbare la nivel fizic și optezi pentru anumite intervenții estetice, îți revine responsabilitatea de alege cele mai bune servicii întreprinse de profesioniști cu experiență vastă și greu egalabilă, cel puțin pe piața din România. Frumusețea înseamnă și sănătate, ceea ce te îndeamnă la o selecție atentă a medicului.

 

Dr. Delbani este specialist în chirurgia plastică și reconstructivă și a participat de-a lungul timpului la numeroase congrese și cursuri de specialitate atât în România, cât și în străinatate pentru a se perfecționa.

 

Dr. Delbani a absolvit Facultatea de Medicină „Carol Davila” din București, cu specializarea medicină generală. Pentru că excelența în medicină nu poate fi atinsă decât prin practică, medicul a făcut numeroase stagii de pregătire în unele dintre cele mai mari spitale de urgență din Capitală. A practicat chirurgia plastică și reconstructivă în Spitalul Clinic de Urgență București, dar și în Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, plus pregătire în alte spitale și clinici private pentru rezidențiat.

 

Dr. Delbani  s-a focusat pe ascensiune în cariera de medic și a obținut mai multe diplome care atestă pregătirea profesională, printre care se numără: avizul anual de la Colegiul Medicilor din România, participare la Congresul Internațional Estetic, ținut în Germania, Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România, diplomă care atestă licențierea în medicina generală, la Facultatea de Medicină „Carol Davila” din București, masterclass la Institutul Medical Allergan, participarea la Congresul Internațional Estetic din Croația, dar și certificare de la Colegiului Medicilor din România.

Proceduri estetice și chirurgicale de calitate

Specialistul oferă pacienților săi tehnici avansate de remodelare corporală ce se pot deosebi de metodele din trecut, având rezultate excepționale. În cabinetul Dr. Delbani puteți descoperi o serie de servicii pe care le va execută fără cusur dacă alegeți să fiți pacientul unui profesionist. Printre acestea putem enumera următoarele:

Implanturi mamare:

 • Implanturi mamare cu lifting
 • Schimbare implant mamar
 • Schimbare de implant mamar cu lifting

Liposucție:

 • Liposucție Clasică
 • Liposucție Vaser
 • Liposucție cu transfer de grăsime (lipofilling)
 • Brazilian butt lift (BBl)
 • Liposucție gușă

Injectări:

 • Augmentare fesieră aquafilling
 • Injectare la nivel facial cu acid hoaluronic/Fillere
 • Injectare la nivel facial – Botox
 • Alte intervenții: Bichectomie, Implant fesier, etc.

 

Mai multe detalii despre alte intervenții, cât și despre tarife gășiți aici:

https://www.drdelbani.ro/tarife/

În cabinetul Dr. Delbani, pacientul va fi informat asupra beneficiilor și riscurilor intervenției chirurgicale stabilite,  asupra procedeului operator, precum și asupra metodelor alternative de tratament. Fiecare persoană care va alege să se lase pe mâna unui profesionist ca Dr. Delbani, va avea posibilitatea să pună întrebări și să discute deschis despre intervenția dorită, astfel încât să se ajungă la o concluzie realistă în ceea ce privește schimbarea.

Dr. Delbani lucrează în București, unde are numeroși pacienți, mulți dintre aceștia fiind fideli profesionalismului cu care medicul își execută lucrările estetice. Doctorul lucrează în cabinetul situat în Strada Jiului Nr.131, Sector 1, București. De asemena, poate fi contactat la numărul de telefon +40 756 039 509 sau pe adresa md@drdelbani.ro.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending