Mașinile de spălat vase green & clean de la Electrolux Professional - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Mașinile de spălat vase green & clean de la Electrolux Professional

Published

on

Mașinile de spălat vase green&clean reprezintă soluții sigure și solide, cu acces în timp real la date care vă ajută să vă măriți și să vă organizați spațiul pentru spălat vasele. Creșteți productivitatea ciclu cu ciclu și monitorizați-vă munca cu applicația OnE.

 

Electrolux Professional, ca partener OnE de încredere pentru soluții unice și complete, cu mașinile sale de spălat vase green&clean cu coș unic sau cu coșuri multiple, vă oferă o varietate largă de echipamente pentru satisfacerea oricăror nevoi din bucătăria dvs.

 

Rezultate consecvente ciclu după ciclu

 

 

 

 

Advertisement

 

 

 

 

 

Electrolux Professional proiectează produse pentru spălat vasele cu prioritate în a oferi igienizarea perfectă. Tacâmurile, farfuriile si paharele sunt curățate și igienizate corespunzător pentru evitarea contaminării încrucișate și proliferarea bacteriilor. Nici o grijă, igienizarea se află întotdeauna sub control.

WashSafeControl

Calitatea clătirii este una garantată datorită temperaturii constante la clătire și presiunii apei care este independentă de rețeaua principală, 85°C cu Clătirea Multiplă, Best in-class safety. Noua mașină de spălat vase green & clean Tip Coș cu Clătire Multiplă se conformează cu:

  • North American NSF / ANSI 3: Standardul pentru echipamente profesionale de spălare pentru salubrizarea produselor.
  • German DIN 10510: Igiena alimentară – Spălare de vase profesională cu mașini de spălat vase multitank – transport – Cerințe de igienă, standard de testare a procedurilor pentru cerințele de igienă a mașinilor de spălat vase multitank.

 

Mașina de spălat vase Tip Coș cu Clătire Unică (100 coșuri / oră)

Mașina de spălat vase Green & Clean Tip Coș cu Clătire Unică garantează cele mai mici costuri de funcționare din industrie, oferind o combinație perfectă între fiabilitate, durabilitate și ușurința în utilizare. Personalizați-vă mașina de spălat vase adăugând diferite opțiuni și upgrade-uri oricând doriți, chiar și la fața locului.

Advertisement

 

+ 36% creștere a profitului

Economisiți 3.530€ anual cu inovatorul modul de clătire utilizând mai puțină apă, mai puțină electricitate, mai puțin detergent și mai puțin agent de clătire.

 

 

 

 

 

 

Advertisement

 

Costurile pe economii sunt calculate de laboratoarele Electrolux Professional și sunt acreditate de UL și Intertek. Comparație făcută între mașina de spălat vase green&clean și o mașină convențională echivalentă folosind 330 litri de apă / oră la clătire cu intrare de 10°C. Pentru un restaurant care servește 200 de preparate / ora de vârf de-a lungul a 360 de zile.

 

Ușor de curățat, rapid de instalat

Veți avea nevoie de doar 10 minute pentru a vă curăța zi de zi mașina de spălat vase green&clean Tip Coș cu Clătire Unică. Mai mult, configurarea necesară este rapidă și sigură datorită conexiunilor externe ușoare (apă, energie electrică și substanțe chimice).

Continuați spălarea, fără timp de întrerupere

Datorită modului de rezervă automată Non-Stop, veți putea continua să spălați, chiar dacă ceva nu merge bine. Gata cu încetinirea în lucru sau spălarea la mână până când sosește tehnicianul de service.

Mașină de spălat vase Tip Coș cu  Clătire Multiplă (150 până la 300 coșuri / oră)

Un pahar cu apă este tot ce e nevoie pentru a curăța și igieniza un întreg coș de vase murdare cu mașina de spălat vase green&clean Tip Coș cu Clătire Multiplă. Spălați un coș folosind doar un pahar cu apă. Economisiți 3.240€ spălând vasele rezultate în urma a 500 preparate / oră de vârf , de două ori pe zi.

Costurile pe economii sunt calculate de laboratoarele Electrolux Professional și sunt acreditate de măsurătorile IMQ, Intertek si Energy Star. Comparație făcută între mașina de spălat vase green&clean și o mașină convențională echivalentă folosind 330 litri de apă / oră la clătire cu intrare de 10°C. Pentru personalul unei cantine care servește 500 de preparate / ora de vârf, de două ori pe zi, de-a lungul a 360 de zile.

Advertisement

Bun pentru mediu, bun pentru buzunar

Contactați-ne pentru mai multe detalii legate de mașinile profesionale de spălat vase green&clean de la Electrolux Professional accesând secțiunea contact de pe site. Echipa SDS Group vă stă la dispoziție cu tot ce aveți nevoie pentru bucătăria dvs. profesională.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending