Connect with us

ALL MEDIA

Mass-Media începe să spună ”stop, joc!” pentru 2014

Redactia Radar de Media

Published

on

Anul 2013 nu cred că a fost bun pentru cineva cu adevărat. De abia au scos bugetarii capul din sărăcie, de Mass-Media ce aș putea să adaug? Că se află în moarte clinică? Publicații importante au pus lacătul pe firmă, pe alții îi bântuie insolvența!

Dupa ProSport si Pro TV Magazin, ulltimii care au spus ”stop, joc!” sunt cei de la Revista ”Chip” care după 22 de ani își încetează activitatea. De vină sunt distribuitorii, care s-au transformat în adevărați ”exploatatori de mase” pentru cei care conduc destinele acestor reviste și care reclamă plata unor datorii imense.

E clar! Băieții deștepți nu plâng niciodată, dacă am adapta refrenul celor de la Holograf. Alături de ei, în hora falimentului mai intră ”Level” și Foto Video”, publicații cu ștate vechi pe nișa din România, ce văd migrația spre online ca o ”Arcă a lui Noe”.

Credeți că televiziunile își freacă palmele de bucurie după profit? Ei, așa, după plecarea lui Adrian Sârbu din Pro TV, se anunță potopul, umblă zvonul că celebrele studiouri din Buftea sunt scoase la vânzare de corporația americană, care încearcă să-și diminueze la maxim pierderile din Europa de Est. Cât despre audiențele postului din Pache Protopopescu, cel mai bine vorbește principala concurentă, Antena 1, care ușor-ușor preia supremația.

Se anunță un an 2014, extrem de interesant, cu multe schimbări pe piața audiovizualului românesc, CNA va avea un cuvânt greu de spus. Mai rămâne de mulțumit doar consumatorii, care păr să rămână mereu pe ultimul loc.

Să ne auzim cu bine dragi cititori, de restul ne ocupăm noi!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending