MasterChef, cel mai urmărit cooking show revine cu un nou sezon, în grila de toamnă PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cel mai urmărit cooking show din România, MasterChef, revine la PRO TV, în această toamnă, cu un nou sezon! Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean sunt pregătiți să pornească într-o nouă călătorie culinară alături de concurenți, pentru a descoperi următorul MasterChef al României.

Și drumul nu va fi ușor! Începând cu sezonul numărul șase, vor exista probe noi, care vor face deliciul telespectatorilor.

Filmările au început deja, echipa pregătind un sezon presărat cu cele mai tari ingrediente: probe în deplasare în locuri surprinzătoare, invitați surpriză, preparate demne de bucătăria MasterChef, concurenți pasionați, dar și noi provocări.

Ciprian Ogarcă - castigatorul MASTERCHEF 2014

Ciprian Ogarcă – castigatorul MASTERCHEF 2014

Chef Patrizia este extrem de optimistă în ceea ce privește noul sezon: „Am început deja filmările pentru sezonul 6 și îmi doresc ca actualii concurenți să-mi demonstreze că își doresc cu adevărat să prindă gustul competiției culinare. Va fi un sezon extrem de bun, cu multe surprize și provocări!”.

„Avem concurenți complecși, talentați și pasionați. O să fie un sezon captivant! Abia aștept să le împărtășesc din experiența mea, să ne distrăm și să facem lucruri senzaționale împreună”, a declarat Chef Foa.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending