MasterChef lider de audiență în ultima etapă a audițiilor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

MasterChef lider de audiență în ultima etapă a audițiilor!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, noi concurenți au trecut prin emoțiile audițiilor și s-au prezentat în fața juraților MasterChef cu un preparat ales de ei, pe care l-au gătit sub presiune. Chefii au dat ultimele șanse, iar toți cei care au primit șorțuri până acum urmează să se lupte în următoarea etapă a competiției.

MasterChef a fost aseară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.0 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, Antena 1 avea 6.5 puncte de rating și 17.0% share.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, concurenții care au reușit să obțină șorțul vor avea parte de o nouă provocare: etapa duelurilor. Competiția avansează, iar tensiunea va fi din ce în ce mai mare. Vor găti câte trei participanți în același timp, sub atenta supraveghere a juraților. Cine va ține cont de sfaturile chefilor și va merge mai departe, aflăm de săptămâna viitoare.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor avea, fiecare, câte un as în mânecă. Dacă vor fi impresionați de unul dintre concurenții care se vor lupta la duel și simt că merită o șansă să treacă mai departe, pot să-l salveze și să-l trimită direct în bucătăria MasterChef, acolo unde se va da lupta pentru marele premiu. Cine îi va impresiona, aflăm miercuri și joi, de la 20:30.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending