Connect with us

Emisiuni

MasterChef: Restul e plăcere și Mâncare pe care, două producții noi din această primăvară!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

În curând, PRO 2 redevine ACASĂ și aduce în fața telespectatorilor două producții noi exclusive: Mâncare pe care, începând din 4 aprilie și MasterChef: Restul e plăcere! Show-urile le vor oferi celor de acasă combinația perfectă dintre divertisment, sfaturi din bucătărie și multe provocări.

Despre MasterChef: Restul e plăcere!

Ideea principală a show-ului MasterChef: Restul e plăcere! este aceea de a învăța cum să nu mai irosim mâncarea. În România, oamenii aruncă la gunoi, anual, 1.3 milioane de tone de alimente, iar toate aceste resturi pot fi folosite și transformate în feluri de mâncare uimitoare. Chef Radu Dumitrescu, Chef FOA și Chef Joseph Hadad ne vor învăța cum putem să nu irosim mâncarea, gătind într-un mod productiv. Din această competiție atipică, telespectatorii vor fi câștigători și vor avea ocazia să vadă câteva trucuri și secrete din stilurile lor de gătit. 

Cei trei vor avea invitată în fiecare ediție câte o vedetă care îi va provoca să gătească cu resturile de mâncare de la MasterChef. Chefii vor prepara câte o farfurie, iar la finalul show-ului, vedeta va decide câștigătorul serii și va oferi astfel un avantaj pentru următorul episod.

Despre Mâncare pe care

Mâncare pe care, show-ul care a avut succes la nivel internațional, fiind distribuit în 46 de teritorii, cu 17.000 de episoade produse, urmărește cinci persoane străine în lupta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Cinci bucătari amatori, care locuiesc în aceeași regiune, găzduiesc acasă la ei, pe rând, o cină cu trei feluri de mâncare pentru ceilalți concurenți. După cină, fiecare oaspete evaluează abilitățile culinare și de găzduire în timpul călătoriei cu taxiul spre casă. Cel care va obține cel mai mare punctaj devine câștigătorul ediției și va intra în posesia premiului.

Vocea actorului Andrei Aradits va condimenta fiecare ediție cu umor și comentarii spumoase, oferindu-le telespectatorilor o experiență completă în timpul vizionării. Drepturile de distribuție pentru cele două formate aparțin celor de la Banijay pentru MasterChef: Restul e plăcere și celor de la ITV Studios pentru Mâncare pe care

Advertisement

Cine sunt invitații fiecărui show și care vor fi rețetele inovatoare, aflăm începând cu luna aprilie, la PRO 2, canalul care în această primăvară revine la numele ce l-a consacrat, ACASĂ.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending