Connect with us

Emisiuni

Matinalii de la Prima Tv in carantina. Afla aici ce se intampla cu Focus la prima ora

Published

on

Daniel Osmanovici, co-prezentatorul Focus la prima oră, a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19. Vedeta Prima TV a intrat imediat în izolare. Contact direct, colega lui de prezentare Irina Gologan va sta și ea acasă, carantinată, 5 zile.

Începând de mâine, 09 februarie, pentru următoarele 3 zile, Livia Graur va prelua frâiele matinalului Prima TV, Focus la prima oră.  Vestile de la Irina și Daniel sunt bune.

“Sunt contact direct. Asta în urma confirmării pe care Daniel a primit-o la testul PCR. Așadar, și noi, precum o lume întreagă, suntem în situația în care e nevoie să respectăm legea și să stăm izolați. În ceea ce mă privește, voi rămâne 5 zile în izolare acasă. Am decis să stau împreuna cu familia, având în vedere că Ema va face școala online și are nevoie de suportul meu. Evident că mă testez zilnic acasă și voi face și un test PCR. Am încredere în Livia că va face o treabă excelentă la Focus la prima oră”, spune Irina Gologan.

Cu o simptomatică ușoară, Daniel Osmanovici este izolat alături de soție, și ea pozitivă la testul PCR.

“Din fericire, mă simt bine și am dezvoltat o formă ușoară, foarte ușor de confundat cu o banală răceală. Sunt vaccinat și asta ajută foarte mult și mă bucur că și soția mea, care nu a scăpat nici ea, a dezvoltat tot o formă ușoară. Încerc să mă gândesc că această pauză impusă până vineri, conform documentelor trimise de cei de la DSP, este un prilej bun pentru a citi și urmări Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing.

Recunosc însă că este frustrant faptul că am pornit alături de Irina și restul echipei un nou format Focus la prima oră și acest virus ne-a făcut să intrăm în pauză fortață. Livia va face o treabă extraordinară, sunt convins”, spune Daniel.  În formula consacrată de prezentare, Irina Gologan și Daniel Osmanovici revin în platoul Focus la prima oră din 14 februarie, de la ora 08.00. 

De luni până vineri, de la 08.00 la 10.00, Focus la prima oră aduce la Prima TV informaţii de calitate şi abordează subiecte relevante din agenda publică, dar şi ştiri din zona utilitară.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending