Connect with us

Radio

Matinalii Digi FM, emisie LIVE dintr-o… benzinărie

Published

on

Începutul lunii februarie a adus o nouă ediție în deplasare pentru Matinalii Digi FM. Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru și-au dat întâlnire în prima zi din luna iubirii în studioul special amenajat pentru ei într-o… benzinărie!

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Cei trei matinali au fost salutați prin geam de ascultătorii care și-au dorit să îi vadă, chiar și printr-un paravan de sticlă. Cei doi Bogdani au descoperit și secretul lui Beatrice, ascuns cu mare măiestrie, timp de trei zile de aceasta: un concurs nou, marca Digi FM, „IUBEȘTE-O DIN PLIN”. Prin înscrieri în aproape fiecare program al postului de radio, ascultătorii pot câștiga la Matinalii Digi FM, de luni până vineri, câte un card de carburant, iar la finalul concursului, Marele Premiu: un plin de carburant pentru un an întreg!

Mai mult decât atât, Beatrice a profitat de ocazie și a învățat de la colegii matinali Miu și Ciuclaru, cum să alimenteze mașina, „mișcare” pe care nu a stăpânit-o foarte bine până acum. La final de emisiune, cei trei aproape că nu au vrut să mai mute studioul în platoul Digi FM. Bucuria întâlnirii, chiar și cu distanțare, cu ascultătorii le-a oferit o emisiune minunată, pe care abia așteaptă să o repete.

 

Mai multe detalii despre concurs și imagini de la emisiune sunt disponibile pe site-ul www.digifm.ro.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending