Connect with us

Televiziune

Matinalul „Cronica Cârcotașilor” a reînceput la Kiss FM

Redactia Radar de Media

Published

on

Un nou sezon al matinalului „Cronica Cârcotașilor” a început în această săptămână la Kiss FM, radioul numărul 1 din România.

În fiecare zi de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, cei trei DJ-i Kiss FM – Mihai Găinușă, Dezbrăcatu’ și Oana Paraschiv – îi așteaptă pe Kissomani cu un program de înviorare plin de glume, tocănițe de gazete, hituri și concursuri.

Cei trei le-au transmis ascultătorilor „La mulți ani!” și le-au multumit, mai ales ca anul a început cu un cadou special: un milion de fani pe pagina de Facebook a Kiss FM – www.facebook.com/kissfmromania, cea mai mare comunitate online a unui brand românesc.

„Noi ne-am întors la muncă și vă recomandăm și vouă același lucru, pentru că, mergând la serviciu, puteți să deschideți radioul și să ne auziți în fiecare dimineață la Kiss FM”, au declarat cei trei Cârcotași.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending