Matinalul Espresso merge în turneu la Sinaia, în Ajun de Crăciun - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Matinalul Espresso merge în turneu la Sinaia, în Ajun de Crăciun

Published

on

Matinalul Radio România Cultural, Espresso, îşi ia echipa, aparatele, CD-urile cu muzică bună, le înghesuie în rucsacul sonor şi se mută la Sinaia, în perioada 22 decembrie – 24 decembrie.

Reşedinţa pentru acest început de vacanţă este un loc încărcat de cultură, istorie şi amintire: Casa Memorială George Enescu de la Sinaia.

Înainte de a vă împacheta aşadar bagajele pentru a vizita această frumoasă staţiune, studiaţi cu atenţie traseul cultural.

Veţi afla despre istoria staţiunii Sinaia şi despre felul în care a ajuns Perla Carpaţilor, despre frumoasa gară ce a împlinit 100 de ani dar şi despre sporturile de iarnă- schi, bob în Sinaia – din perspectiva istoriei de la schiuri de lemn la placa din fibră de sticlă şi de la mersul pe jos la instalaţii pe cablu.

Despre filme şi târguri de Crăciun vor vorbi tot de la Sinaia şi tot de acolo vor cerceta cu ce mâncăruri obişnuiesc a se înfrupta românii fie acasă la ei, fie la Casa Regală.

Invitaţii speciali vă vor ura de bine, astfel încât bucuria sărbătorilor să vă intre în case şi pe undele radio.

Emisiunile vor fi difuzate în zilele de 22, 23 şi 24 decembrie, de la ora 7.00 la ora 9.00, pe frecvenţele din toată ţara ale Radio România Cultural şi pe www. radioromaniacultural.ro. Moderatori vor fi: Dana Ivanov (foto), Diana Joicaliuc şi Dan Vasiliu.

De asemenea, sunteți invitați duminică, 22 decembrie, de la ora 11:00, tot la Casa Memorială George Enescu, la un recital de chitară clasică. Chitaristul Radu Vâlcu va interpreta lucrări de Luis Milan, J. S. Bach, Isaac Albeniz, Erik Satie, M.C.Tedesco, A. Barrios Mangore, Joaquin Turina.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending