Maurice Munteanu, despre artificiile vestimentare ce pot fi obținute cu ajutorul eșarfei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Fashion

Maurice Munteanu, despre artificiile vestimentare ce pot fi obținute cu ajutorul eșarfei

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Un detaliu minor poate face o diferență uriașă în conceperea unui styling perfect, iar o combinație nereușită poate cataloga outfit-ul drept un adevărat eșec vestimentar. Moda revine, chiar și în cazul accesoriilor, iar o eșarfă poarte fi un artificiu ce scoate total din anonimat un styling, este de părere Maurice Munteanu, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Fie că este vorba despre eșarfe mici, mari, bandane, diferite texturi și cromatici, în opinia lui Maurice, acestea pot fi integrate foarte ușor într-o ținută, însă trebuie avute în vedere anumite reguli.“Despre eșarfe putem vorbi ore întregi, însă voi face o mini sinteză de sezon și am să spun că bandanele sunt foarte cool acum, din nou. Ele pot fi combinate cel mai bine cu piese din denim sau cămăși clasice. Arată foarte cool chiar și peste un t-shirt, condiția este ca tricoul să nu fie unul mulat sau foarte strâmt pe corp. Mi-au plăcut întotdeauna și o să îmi placă eșarfele din mătase cu imprimeuri florale sau foarte grafice, purtate la baza gâtului. Aici, condiția ar fi să nu strângem foarte tare eșarfa, ca să nu obținem un efect „sugrumat”, spune Maurice Munteanu. 

Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” punctează faptul că trebuie acordată o atenție sporită atât în cazul proporțiilor, cât și a cromaticii, pentru a urmări obiectivul dorit și a nu duce outfit-ul în zona de kitsch. Acesta menționează și faptul că, în integrarea unei eșarfe este nevoie, totuși, și de cunoștințe solide în styling, mai ales în cazul ţinutelor animal print. 

“Îmi plac foarte mult și eșarfele foarte mari, generoase, purtate ca un șal sau înfășurate în jurul trunchiului, ca un drapaj. Sigur că îmi plac foarte mult și mix-urile de printuri, dar aici apare o mică situație în sensul în care trebuie să stăpânim foarte bine cromatica unei ținute pentru că se poate ajunge foarte ușor la un kitsch necontrolat. Chiar și pentru un look animal print este nevoie totuși de cunoştinte stilistice solide, astfel încât să se obțină efectul dorit. Nu mi-au plăcut niciodată eșarfele purtate pe cap… așa cum vedem foarte des la mare. Asta nu recomand. Sigur că există foarte multe variații, eșarfa poate fi purtată la jeans, în talie, atârnată pur și simplu de o geantă. Eu am să rămân într-o zona clasică și am să spun că eșarfa arată foarte bine la gât, oferă o doză de nonșalanță unei ținute. Adolescenții pot purta, așa cum se purta în perioada anilor ‘90, în liceu, bandanele înfășurate în jurul mâinii, dar asta este o chestiune foarte strânsă cu vârsta”, adaugă Maurice. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending