Connect with us
Avatar

Published

on

Gigantul american McDonald’s contesta la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea unei marci de catre un antreprenor roman, informeaza Daily Business.
McDonald’s International Property Company Limited contesta la OSIM inregistrarea marcii Happy Box (“Cutia Fericirii”) de catre Marius Avram.

O comisie a OSIM ar putea decide asupra contestatiei americanilor in sedinta din 29 octombrie.

Marca Happy Box a fost admisa la inregistrare de catre OSIM in aprilie anul acesta. Magazinul de cadouri Happybox a fost infiintat in anul 2012 si este o afacere cu capital 100% romanesc, avand parteneri si furnizori exclusiv din Romania.

Afacerea a intrat pe piata cadourilor de tip experiente din Romania cu sapte cutii cadou ce cuprind peste 400 de activitati, la alegere, din Bucuresti si din tara. Cutiile cadou pot fi achizitionate on-line de pe site-ul companiei, dar si din magazinul propriu, aflat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Originalo este un alt business de acest tip, care a intrat de curand pe piata cadourilor.

Lantul de restaurante McDonald’s a introdus conceptul Happy Meal (“Masa Fericita”) inca din 1979. Meniul special pentru copii include de regula o jucarie care este pusa cu mancarea intr-o cutie sau punga cu logo-ul McDonald’s.

In cazul comenzilor livrate in cutie se foloseste termenul “Happy Meal Box”.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending