Mecanismele și secretele corpului uman, sâmbătă la „Ce se întâmplă, doctore?” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Mecanismele și secretele corpului uman, sâmbătă la „Ce se întâmplă, doctore?”

Published

on

Sâmbătă dimineață, de la 10:30, la Pro TV,  Oana Cuzino vorbește despre adaptare, la „Ce se întâmplă, doctore?”.   În teorie, corpul nostru poate să facă față în multe situații-limită. Un bun exemplu este combaterea stresului. Ne plângem de situații care storc până și ultima picătură de energie din noi, însă nu știm că, de fapt,  am depășit de ani buni cel mai stresant moment al existenței: venirea noastră pe lume.

Cortizonul, așa-numitul hormon al stresului, este descărcat imediat ce bebelușii părăsesc pântecele mamei. El este responsabil pentru instinctele ce apar în condițiile schimbătoare ale mediului, dar poate și să îmbătrânească organismul în ritm accelerat, odată scăpat de sub control. Sâmbătă la „Ce se întâmplă, doctore?”  vom vedea cum se poate găsi starea de echilibru.

Despre adaptare, hrană de calitate și principii sănătoase va vorbi și invitatul acestei ediții, Dragoș Bucur.  Cunoscutul actor și gazdă a emisiunii „Visuri la Cheie” ne povestește cum face față ritmului sufocant din această perioadă în care stă zile întregi la filmări, iar în timpul rămas pregătește lansarea noului său film, Alt Love Building.

Tot în această sâmbăta la „Ce se întâmplă, doctore?”  aflați și cum funcționează unul dintre cele mai interesante mecanisme ale corpului uman. Cicatrizarea este un fenomen natural, care se produce prin inflamare, apoi prin reconstrucția pielii.  În toate fazele este nevoie, însă, de hrană de calitate. Proteinele, vitamina C și fierul sunt obligatorii într-o dietă post traumă. Cum trebuie gândit un meniu care să grăbească și să ajute însănătoșirea, vom afla de la Oana Cuzino, sâmbătă, de la 10.30.

„Ce se întâmplă, doctore?” este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Foto Credit: PRO TV

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending