Connect with us

ALL MEDIA

Meci de box între Adrian Sârbu şi Victor Ponta

Redactia Radar de Media

Published

on

Victor Ponta a declarat, luni seara, la B1 TV, că omul de afaceri Adrian Sârbu, l-a rugat să-l ajute să-şi rezolve problemele legate de taxe și impozite şi să intervină astfel la ANAF. Din cauză că premierul a refuzat să-l ajute, au fost difuzate articole negative la adresa sa, mai susţine acesta.

Redăm mai jos declaraţia lui Victor Ponta de la B1 TV:

“Am înțeles chestia cu mogulii, dar nu înţeleg de ce uni sunt buni și alți răi. Nu înțeleg de ce domnul Voiculescu și domnul Ghiță sunt răi și Gușă e bun. Ce înțeleg eu e că sunt oameni care nu își plătesc taxele de foarte mult timp și sunt și trusturi de presă care își plătesc taxele. Mai departe, ce face fiecare patron de presă nu ține de guvern.

Tocmai de aceea tehnica asta de a zice, hai lasă-mă puțin cu taxele și ANAF-ul și te perii în presă, altfel te scutur puțin până își revii nu îmi place. Eu cu aceste practici nu sunt de acord și nu le voi accepta cât voi fi premier.

Nu a fost domnul Duicu, nici Tobă în birou la mine. Singurul care a fost și de care îmi amintesc este Adrian Sârbu, care mi-a spus că are controale de la ANAF și dacă pot să le opresc. I-am spus că nu pot și de atunci am tot auzit ce rău sunt eu. Eu nu opresc la nimeni controale la ANAF, cred că trebuie să-și plătească taxele.”

Adrian Sârbu, proprietarul agenției de presă Mediafax și a gândul.info a negat afirmaţiile făcute de Ponta pe acest subiect.

“Minte!”, a declarat Adrian Sârbu ca răspuns la cele spuse de premier. 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending