Meciul dintre ITALIA şi ROMÂNIA, 2.6 milioane de telespectatori pe minut! Ce audienţă a înregistrat PRO TV? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Tricolorii au remizat aseară în partida amicală cu Italia, jucată pe stadionul din Bologna. Meciul, transmis în direct, a poziționat PRO TV pe prima poziție în topul audiențelor.

Partida a fost urmărită, în intervalul de difuzare 21:39 – 23:43, în medie, la nivel național, de peste 2 milioane de telespectatori. În minutul de aur, de la ora 21:53, aproape 2.6 milioane de microbiști urmăreau cu interes partida de fotbal.

Meciul din Cupa României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 11.4 puncte de rating și 29.5% share, în timp ce postul de pe locul doi, Antena 1 a înregistrat 6.1 puncte de rating și 15.7% share.

Anghel Iordănescu a ales pentru primul meci după calificarea la Euro 2016 o formulă de start din care nu au lipsit Tătăruşanu, Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ, Hoban, Pintilii, Torje, sau Stancu, cel din urmă marcând și primul gol al partidei, în minutul 8, printr-un șut plasat din centrul careului.

Marchisio a marcat primul gol al italienilor în cea de a doua repriză, în minutul 56. La 10 minute distanță, Gabbadini a marcat din nou pentru italieni. Scorul final de 2-2 a fost stabilit de Florin Andone, în minutul 88, printr-un șut din 3 metri.

Sursa cifre: Kantar Media

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending