Connect with us

Meciul de 10 difuzat aseară de Pro TV a oferit o surpriză pentru fanii UEFA EURO 2016TM! Meciul dintre Portugalia și Islanda a reprezentat o premieră pentru cea de a doua echipă, aceasta reușind să câștige primul punct din istorie la un turneu final!

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:44, aproape 2.4 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Portugalia și Islanda.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14 puncte de rating și o cotă de piață de 38.4%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 4.7 puncte de rating și 13% cotă de piață. 

Grupa F a oferit ieri două mari surprize! După ce Austria a fost învinsă de Ungaria, Portugalia și Islanda au remizat, scor 1-1. Suporterii islandezi au asistat în număr mare la meciul de la Saint-Etienne, unde Nani a marcat primul gol în poarta islandezilor. Portughezul a marcat la colțul scurt, după o centrare primită de la Gomes în minutul 31!

În a doua repriză, echipa lui Ronaldo a continuat atacul. Totuși, Bjarnson a reușit egalarea în minutul 51, contrar cursului meciului. Acesta a scăpat marcajului făcut de Vieirinhha și a reușit să înscrie golul egalizator cu un vole din 7 metri.

Diseară, de la ora 19:00, toată România vede România! Tricolorii întâlnesc selecționata Elveției în al doilea meci al României în grupa A .

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending