Audiente tv: Meciul Franta- Romania urmarit de peste 3 milioane de telespectatori - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Audiente tv: Meciul Franta- Romania urmarit de peste 3 milioane de telespectatori

Published

on

Peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel urban au urmărit la TVR 1 meciul Franţa – România, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, conform datelor furnizate de GfK România şi prelucrate de Colectivul Analiză şi Cercetare al TVR (copyright: ARMA). mutu live

Partida Franţa – România, transmisă în direct de TVR 1 în intervalul orar 22:00 – 23:54, a înregistrat un rating mediu la nivel urban de 13,4% şi o cotă de piaţă medie de 40%, fiind urmărită de 2.709.000 de telespectatori. La nivel naţional, meciul a avut un rating mediu de 15,1% şi un share mediu de 42,8%, fiind urmărit de 1,7 milioane de telespectatori.

Minutul „de aur” a fost înregistrat la 23:53, când fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu au fost urmăriţi, la nivel naţional, de peste 3,1 milioane de telespectatori, iar la nivel urban, de 2.102.000 de oameni.

Telespectatorii au aşteptat începerea partidei de fotbal pe TVR 1, urmărind finala concursului din cadrul Festivalului Cerbul de Aur. La nivel urban, TVR 1 fost lider şi în intervalul 20:09 – 21:11, cu un rating mediu de 4,8% şi un share de 14,3%.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending