Connect with us

Life Style

MECIUL FRANTA- ROMANIA URMARIT DE PESTE 2,5 MILIOANE DE TELESPECTATORI

Published

on

Peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel urban au urmărit la TVR 1 meciul Franţa – România, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, conform datelor furnizate de GfK România şi prelucrate de Colectivul Analiză şi Cercetare al TVR (copyright: ARMA). mutu live

Partida Franţa – România, transmisă în direct de TVR 1 în intervalul orar 22:00 – 23:54, a înregistrat un rating mediu la nivel urban de 13,4% şi o cotă de piaţă medie de 40%, fiind urmărită de 2.709.000 de telespectatori. La nivel naţional, meciul a avut un rating mediu de 15,1% şi un share mediu de 42,8%, fiind urmărit de 1,7 milioane de telespectatori.

Minutul „de aur” a fost înregistrat la 23:53, când fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu au fost urmăriţi, la nivel naţional, de peste 3,1 milioane de telespectatori, iar la nivel urban, de 2.102.000 de oameni.

Telespectatorii au aşteptat începerea partidei de fotbal pe TVR 1, urmărind finala concursului din cadrul Festivalului Cerbul de Aur. La nivel urban, TVR 1 fost lider şi în intervalul 20:09 – 21:11, cu un rating mediu de 4,8% şi un share de 14,3%.

www.tvr.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending