Connect with us
Avatar

Published

on

Pe 26 martie, de la ora 21:30, TVR1, TVR HD şi TVR+ vor transmite al şaselea meci al Naţionalei în campania de calificare la CM din Brazilia.

După un meci cu un final dramatic împotriva Ungariei, Naţionala îşi continuă drumul spre Brazilia. TVR1 şi TVR HD vor transmite în direct de la Amsterdam partida dintre Olanda şi România, pe 26 martie, de la ora 21:30. Întâlnirea poate fi urmărită şi online pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române, iar colegii de la TVRNews.ro, vă vor ţine la curent în format LIVE VIDEO&TEXT cu cele mai importante momente ale partidei.
Acesta el al şaselea meci pe care tricolorii îl dispută în campania de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia 2014. După 5 etape, România se află pe locul 3 în grupa D, în timp ce portocala mecanică conduce detaşat grupa cu 5 victorii din tot atâtea partide disputate. În celelalte două partide ale grupei, Turcia întâlneşte Ungaria, iar Estonia va confrunta Andorra.

Cu speranţa unui rezultat favorabil în Olanda, vă invităm pe pagina de Facebook TVR1 să transmiteţi un mesaj de încurajare tricolorilor.

Hai România!

Iata programul pe care TVR 1 il dedica acestei partide:

21:00- Studio fotbal
Prezintă Cristian Mândru si Bogdan Tomulică
Producător Cristian Oprean
Transmisiune directă
21:30- Fotbal Preliminariile CM Brazilia 2014
Comentatori Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin
Producător Cristian Oprean
Transmisiune directă de la Amsterdam

*In pauză Studio ( criptat) – durata 5’

23:40– Studio fotbal

Prezintă Cristian Mândru şi Bogdan Tomulică
Producător Cristian Oprean
Transmisiune directă

TRICOLORII 1

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending