Connect with us

ALL MEDIA

Meciul verii la KFC: 11 Crispy Strips versus 11 Hot Wings, în noile bucketuri Cristiano Ronaldo

Published

on

În această vară, KFC lansează bucket-ul Cristiano Ronaldo, cu 11 Hot Wings și 11 Crispy Strips, presărate cu cele 11 condimente secrete din rețeta Colonelului Sanders. De asemenea, în restaurante este disponibilă și varianta Bucket for One, o combinație între aripioare picante, Crispy Strips, cartofi prăjiți și băutură răcoritoare.

O altă noutate a acestei veri la KFC sunt Dipping Fries, cartofii special creați pentru a fi savurați împreună cu sosurile preferate. De la clasicul Glenn, iconicul sos de usturoi de la KFC, până la sosurile recent lansate – Salsa, Sweet and Sour, Barbeque și Curry, toate se potrivesc perfect cu dipping fries.

„Vara aceasta, pasiunea pentru fotbal ne cuprinde pe toți. KFC este aproape de iubitorii sportului rege, aducând noile bucket-uri Cristiano Ronaldo, cu cele mai îndrăgite produse KFC: Hot Wings și Crispy Strips, în echipă completă de 11 + 11. Sunt perfecte pentru serile lungi, petrecute alături de prieteni, când o masă so good, marca KFC, întreține emoția fotbalului”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Fanii KFC și ai sportului rege sunt invitaţi pe pagina de Facebook a KFC România pentru a afla noutăţi şi a descoperi ofertele speciale.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending