Iata cine va transmite meciurile de la EURO 2016 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Iata cine va transmite meciurile de la EURO 2016

EURO 2016: România face parte din grupa A alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Tara noastra va debuta in meciul de deschidere al Campionatului alaturi de tara gazda Franta!

Published

on

Dolce Sport şi-a adjudecat în urmă cu luni bune dreptul de a transmite integral turneul final al Campionatului European din Franţa, dar UEFA cere ca o parte dintre meciuri să fie difuzate şi de o televiziune cu acoperire naţională, informeaza Adevarul.

România face parte din grupa A alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Tara noastra va debuta in meciul de deschidere al Campionatului alaturi de tara gazda Franta!

Conform sportpesurse.ro aceasta este Pro Tv, care ar fi câştigat lupta cu TVR. „.Deşi au făcut tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru a face rost de banii necesari, TVR a fost scoasă din cursă de PRO TV. Conform unorm surse sigure din interiorul postului din Pache Protopopescu, PRO TV ar fi semnat un contract pentru a difuza o parte din Campionatul European 2016, ce se va juca in Franta, în perioada 10 iunie-10 iulie. Pentru aceste drepturi, PRO TV a scos din buzunar doua milioane de euro!’, este anunţul sursei citate. Dacă va fi aşa, ar fi pentru prima dată când TVR nu transmite o competiţie majoră din sport.

Euro 2016 se va desfăşura între 10 iunie şi 10 iulie 2016.

grupe campionatul european de fotbal 2016

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending