Connect with us
Avatar

Published

on

Primăria Sectorului 1 aduce spectacolul de la Euro 2016 în cartierele Sectorului 1. Microbiștii bucureșteni pot viziona gratuit meciurile de la Campionatul European de Fotbal – Franța 2016 în Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Timp de o lună, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016 administrația locală a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fața Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală vor putea urmări gratuit partidele de la Euro 2016.

Totodată, organizatorii vor amplasa în zonă 200 de scaune pentru ca microbiștii bucureșteni să poată urmări în cele mai bune condiții meciurile de la Campionatul European de Fotbal găzduit de Franța, la care participă și echipa națională a României.

În faza grupelor, partidele se vor desfășura începând cu orele 16:00, 19:00 și 22:00, iar în faza optimilor de finală începând cu orele 15:00, 18:00 și 21:00. Partidele din sferturile de finală, semifinale precum și finala vor începe la orele 21:00.

Menționăm că, din rațiuni de asigurare a liniștii publice, din meciurile care încep la orele 22:00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice,cu modificările și completările ulterioare și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare, manifestările din spațiul public se pot desfășura cel mult până la orele 23:00.

Pe toată perioada desfășurării evenimentului în zonă este strict interzisă comercializarea băuturilor alcoolice și se va interzice participarea la manifestare a persoanelor care au asupra lor astfel de băuturi sau sunt sub influența alcoolului. De asemenea, persoanelor care au asupra lor obiecte ce pot fi folosite la acțiuni violente sau la tulburarea ordinii publice li se va interzice participarea la acest eveniment.

Amplasarea ecranului gigant din Parcul Bazilescu face parte din Proiectul Social – Cultural  și Recreativ “Fotbal în Parc” derulat de Primăria Sectorului 1  în colaborare cu SC LEON OUTDOOR MEDIA SRL.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending