Connect with us

AUDIENȚE TV

Meciurile de la EURO 2024 îi țin pe români în fața televizoarelor

Published

on

Reclame

O nouă zi în care fotbalul a ținut suporterii în picioare, i-a făcut să urle de fericire și de emoție!

O zi care a surprins prin egaluri, a fascinat prin noi autogoluri și a demonstrat că nu există siguranță până la fluierul de final. În direct, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, cei de acasă au avut parte de un spectacol desăvârșit, care continuă astăzi, la EURO 2024!

Ziua a început cu meciul dintre Slovenia și Serbia, unde s-a deschis scorul abia în minutul 69, când Karnicnik a marcat primul gol. În ultimul minut al prelungirilor, 95, Jovic a reușit să egaleze și a făcut ca Serbia să obțină primul punct în grupă. De la ora 19:00, Anglia a întâlnit Danemarca, iar rezultatul a fost tot 1-1. Kane a deschis scorul în minutul 18, iar Hjulmand a egalat în minutul 34. Astfel, în grupa C, Anglia a ajuns la patru puncte, în timp ce Danemarca și Slovenia au câte 2.

Seara s-a încheiat cu una dintre cele mai așteptate întâlniri din etapa grupelor: Spania – Italia. Spre surpriza celor de acasă, singurul gol al serii i-a aparținut lui Calafiori, în minutul 55, în propria poartă. Astfel, Spania s-a instalat confortabil în fruntea grupei cu șase puncte, în timp ce Italia are acum doar trei.

Confruntareadintre Slovenia și Serbia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 16:00 – 17:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.3 puncte de rating și 34.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.3 puncte de audiență și 15.2% share. De-a lungul difuzării, peste 900 de mii de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 17:52, aproape 1.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Meciul dintre Danemarca și Anglia a plasat PRO ARENA pe locul secund, în topul preferințelor celor de acasă, fiind lider de audiență, în intervalul orar 19:03 – 20:52! Meciul a înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 4.0 puncte de rating și 20.1 cotă de piață. Meciul dintre Spania și Italia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:01 – 23:53.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile

ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.7 puncte de rating și 49.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.4 puncte de audiență și 9.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 22:20, aproape 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Costin Ștucan și invitații săi le-au adus celor de acasă Studioul UEFA EURO 2024, de la miezul nopții, acolo unde au discutat subiectele relevante de pe timpul zilei și au prefațat ce va urma.  

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 23:57 – 25:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.6 puncte de rating și 36.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 1.5 puncte de audiență și 11.5% share.

Cei de acasă au parte de noi meciuri de neratat și astăzi!

Ziua va începe cu un meci extrem de important pentru români și viitorul Naționalei în competiție! De la ora 16:00, live la PRO TV și pe VOYO, Slovacia va întâlni Ucraina într-un meci ce se anunță spectaculos. Atenția se va muta apoi pe grupa D, când de la ora 19:00, la PRO ARENA și pe VOYO se vor confrunta Polonia și Austria, echipe care în prima etapă și-au pierdut meciurile. Seara se încheie cu un meci puternic, între Olanda și Franța, în direct, la PRO TV și pe VOYO, de la ora 22:00.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending