Medeea Marinescu si-a cumparat un pian din primii bani castigati la 7 ani - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Medeea Marinescu si-a cumparat un pian din primii bani castigati la 7 ani

Published

on

A crescut pe platourile de filmare, o ştie o ţară întreagă, de la cei mici până la cei mari din filmul „Maria Mirabela”, este actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti şi invitata Mirunei la „Jurnalul pentru copii” din această sâmbătă. Pentru cine nu a ghicit încă este vorba despre Medeea Marinescu. Povestea ei este una a copilăriei perfecte: cu părinţi care i-au îndeplinit toate dorinţele, cu zile în şir petrecute într-o lume de poveste, pe platourile de filmare, cu castele, cai, costume de epocă şi săbii, sau cu lecţiile de pian pe care şi le-a dorit atât de mult. „Primii bani mai importanţi pe care i-am câştigat au fost la filmul Maria Mirabela. Pentru că eu eram mică, părinţii mei s-au ocupat de educaţia mea. Eu le-am spus că vreau să cânt la pian şi mi-au cumpărat un pian cu coadă”, spune Medeea.

Actrița este acum o mamă dedicată și este fericită pentru că vrea să-l învețe pe fiul ei că cel mai important lucru este ca un copil să ştie să se bucure.Să încerce să fie vesel şi să nu fie plângăcios şi să se supere din orice, pentru că atunci oamenii nu vor mai vrea să stea în preajma lui şi nu le va face plăcere cum nici lui nu îi face plăcere să se joace cu cineva care plânge tot timpul.Întrebată de către Miruna dacă fiul său a văzut vreun film al său sau piesă de teatru Medeea a povestit ca i-a pus filmul Maria Mirabela doar că cel mic nu a recunoscut-o.Am încercat să îi pun filmul Maria Mirabela, dar el nu m-a recunoscut! A zis „nu e mami acolo” şi eu l-am intrebat „dar cine e atunci” şi a zis: un baieţel.”

Sâmbătă, de la ora 9.30, Miruna, Sara şi Radu vă dau întâlnire la o nouă ediţie de poveste a „Jurnalului pentru copii”,pe Digi24.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending