Connect with us

Premieră TV

Medicii se întorc! Sezonul 7 din Botched debutează la E! pe 11 iulie!

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

            Mult aşteptatul sezon 7 vine la E! cu noi cazuri, noi soluții inovative și o dovadă în plus că Dr. Paul Nassif și Dr. Terry Dubrow își merită locul printre cei mai buni chirurgi din lume. Talentul și priceperea lor din sala de operație sunt susținute de camaraderie din afara acesteia, din 11 iulie, duminica, de la ora 22:00, la E!

 

 

Noile cazuri aduc în lumina reflectoarelor persoane care au avut parte de operații chirurgicale eșuate, cu rezultate surprinzătoare, dar și pacienți ce caută soluții pentru un defect genetic, ori în urma unor accidente cu urmări fizice, dar și psihice. Printre noii pacienți se află un bărbat rămas cu o gaură în abdomen după un accident, un pacient al cărui nas are un defect congenital și o femeie care crede că mastectomia sa nu a fost o operație încununată cu succes.

 

Printre premiere se numără și episoade tematice precum: I Got Dumped Because of My Plastic Surgery, I Should Have Done My Homework și Surgical Secrets Revealed. Acest sezon îi determină pe medici să caute și să inoveze noi proceduri medicale și noi tratamente pentru unele dintre cele mai complicate cazuri cu care s-au întâlnit în carieră.

 

În iulie, numai la E!, în cel de-al șaptelea sezon, cunoscuta echipă continuă să sfideze șansele și să repare ce aparent nu poate fi reparat, să remedieze consecințele unor operații estetice de coșmar.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending