miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziunePremieră TV„Mehmed” serialul turcesc despre sultanul care l-a înfruntat pe Ștefan cel Mare...

  „Mehmed” serialul turcesc despre sultanul care l-a înfruntat pe Ștefan cel Mare în premieră pe Dizi Channel

  Povestea epică a unuia dintre cele mai importante personaje din istoria Turciei, Mahomed al II-lea, supranumit Cuceritorul, începe pe Dizi Channel astăzi, 4 decembrie, de la ora 21:00

  Dizi Channel aduce telespectatorilor români o poveste fascinantă realizată exclusiv pentru televiziune: legenda lui Mahomed al II-lea, în serialul „Mehmed”. Sultanul Mahomed a fost cel care a cucerit Constantinopolul în 1453 – aducând sfârșitul Imperiului Bizantin și câștigându-și titlul de Sultanul Mahomed Cuceritorul.

  Serialul, în 18 episoade la Dizi Channel, surprinde ascensiunea și dominația în epocă a acestui personaj fabulos, ajuns să domnească la numai 12 ani, fiind unul dintre cei mai importanți sultani ai celor peste 600 de ani de Imperiu Otoman. Pentru noi, românii, acest serial este cu atât mai fascinant cu cât de numele lui Mahomed al II-lea se leagă legendarele bătălii pentru controlul Țării Românești, mai întâi cu Vlad Țepeș, iar mai apoi cu Ștefan cel Mare.  

  În rolul lui Mehmed, nimeni altul decât Kenan Imirzalioglu, un „sultan” al cinematografiei turcești, cunoscut telespectatorilor Dizi Channel din producții precum „Unchiul Kara” sau „Ezel”. Kenan Imirzalioglu are deja zeci de producții la activ, seriale, lung metraje, piese de teatru și este un punct de reper în cultura vizuală turcă. „Mehmed” este un serial centrat pe protagonist, sultanul Mahomed al II-lea, dar e și o cronică a epocii, prezentând luptele interne pentru putere, dinamica extrem de conflictuală a familiei și intrigi la palate, într-o repovestire amplă a unei epoci esențiale din istoria noastră.

  Dincolo de pătrunderea în universul epocii de atunci, serialul impresionează prin costume, decoruri și scenele incredibile de luptă. Producătorii serialului au investit sume uriașe în realizarea fiecărui episod și au încercat un echilibru perfect între jocul actoricesc și redarea celor mai mici detalii din istoria epocii și a momentelor hotărâtoare.

  „Mehmed” începe azi, 4 decembrie, de la ora 21:00, pe Dizi Channel, cu episoade noi de luni până vineri!

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente