Mel Gibson, dat în judecată pentru escrocherie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Mel Gibson, dat în judecată pentru escrocherie

Published

on

Mel Gibson, protagonistul Filmului de 10 “Mad Max 2” difuzat de Pro Cinema pe 28 iunie, a fost dat în judecată de un investitor al companiei Green Rubber, la care actorul este acţionar.


Păgubitul Nader Sherif îl acuză pe Gibson că l-a convins să-şi investească economiile de-o viaţă – 200.000 de dolari – în compania Green Rubber, din Kuala Lumpur, care se ocupă cu reciclarea anvelopelor. Gibson i-a promis lui Sherif că, dacă apar probleme, va avea ocazia să-şi recupereze banii pe acţiuni la preţul la care le-a cumpărat. Însă, când compania a început să meargă prost, lucrurile n-au mai stat aşa, iar păgubitul a ajuns să-şi caute dreptatea prin justiţie.

 

Sherif îl acuză pe Gibson că şi-a urmărit doar propriul interes, că nu a respectat termenii contractului, ba mai mult, i-a ignorat orice cerere.

 

După cum se ştie, cu aceeaşi companie a păţit-o şi Bruce Willis. Actorul “greu de ucis”, dar destul de uşor de păcălit a fost convins de prinţul malaezian Imram Ibni Tuanku Ja’afar să investească aproape 1 milion de dolari în această afacere, după ce i-a prezentat ca garanţi pe Al Gore şi Mel Gibson. Willis s-a judecat cu prinţul malaezian, însă nu l-a chemat în faţa instanţei şi pe compatriotul său, Mel Gibson.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending