Connect with us

Seriale

“Melek”, un serial turcesc eveniment, va fi difuzat în curând, la Kanal D!

Nimic nu stă în calea unei mame care luptă pentru copiii ei

Published

on

Foto Credit: KANAL D2

Kanal D le aduce telespectatorilor, în curând, un serial turcesc de succes, “Melek”, ce spune povestea unei mame care luptă pentru copiii ei. O poveste încurcată de familie, tradițiile unei comunități, actori foarte talentați și situații de viață pline de dramatism și sensibilitate, în care telespectatorii se pot regăși, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din serialul “Melek” o experiență foarte atractivă. Mai presus de orice, telespectatorii vor fi părtașii luptei pentru iubirea cea mai pură, cea dintre o mamă și copiii ei.

Tânăra și talentată actrița Nehir Erdogan îi dă viață  lui Melek, personajul central al poveștii,  o femeie remarcabilă, care işi reconstruiește destinul, alături de cei cărora le-a dat viață.

Familia Karadağ și Familia Șirhan au fost aproape una de alta de-a lungul timpului. Tensiunea apare din momentul în care Melek refuză căsătoria aranjată, conform tradițiilor, de propria-i familie, Karadağ, cu fiul familiei Șirhan, Halil (interpretat de Kutsi). Melek nu poate protesta împotriva tatălui ei, însă chiar în ziua logodnei, Melek fuge cu Alpay, bărbatul pe care îl iubește, în Germania.

               După acest incident, cele două familii nu mai pomenesc numele lui Melek. Pentru Seyit Ali Karahan, capul familiei Karadag, fiica sa este  este  „moartă”. Halil, mirele părăsit, este singurul care nu o poate uita pe tânăra fugară. El își va purta sentimentele rănite ca pe o povară, timp de 20 de ani.  În tot acest timp, Melek lasă totul în urmă, dar lucrurile nu merg așa și-a imaginat. Viața ei se va transforma într-o luptă continuă pentru copiii ei. Nu va fi ferită nici de o boală necruțătoare și nici de trădarea celui pe care îl crede jumătatea sufletului ei.

Nu pierdeți în curând, la Kanal D, “Melek”, o poveste incredibilă despre familie, renunțare, dragoste maternă, greșeli, regăsiri, prietenie și iubire adevărată, un întreg caleidoscop al unei vieți zbuciumate, în care fiecare dintre noi se poate regăsi.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending