Connect with us

Reality Show

Membrii tribului Taino dau totul la Survivor România: ”Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu”

Ștefania l-a învins pe Kamara, Moromete a câștigat în fața lui Alin

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

13 concurenți au intrat de ieri în cea mai dură luptă a momentului: cea pe cont propriu în Jocurile Individuale la Survivor România! După ce timp de trei luni au făcut parte din triburile Faimoși și Războinici, acum învață conviețuirea pe o singură insulă ca membri ai Taino. Recompensele rămân importante, jocurile sunt tot mai grele, iar strategiile se schimbă de la o oră la alta. Până la momentul în care unul singur va ridica trofeul deasupra capului, acum este vremea ca ei să demonstreze ceea ce pot pe traseu, chiar dacă luptă contra unui fost coleg de echipă.

Primul joc de care au avut parte a fost cel pentru Recompensă, pentru șansa de a merge să înoate cu delfinii, să lase deoparte pentru câteva ore tot ceea ce înseamnă nivelul dificil al competiției și să se relaxeze. Șocul a fost să afle că înainte de jocul propriu-zis au trebuit să dea o probă pentru rolul de căpitan de echipă. Fetele au luptat între ele, iar Ștefania s-a impus, în timp ce la băieți, Kamara și-a adjudecat victoria.

Cei doi și-au ales echipele și Daniel Pavel a dat fluierul de start. Astfel s-au văzut și primele confruntări între băieți și fete: Ștefania l-a învins pe Kamara, Moromete a câștigat în fața lui Alin și așa, punct cu punct, echipa condusă de fosta membră a tribului roșu, a câștigat recompensa zilei.

Consider că am făcut cele mai bune alegeri”, va spune în această seară Ștefania într-o discuție cu celelalte fete rămase în joc. Chiar în această formulă, ele vor sărbători victoria obținută ieri de Andreea Moromete. ”Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu”, va admite ea, extrem de mândră că a luat punct în fața unui concurent care părea de neînvins chiar și de către băieți, luptătorul Alin Chirilă.

Diseară, membrii tribului Taino vor intra iar pe teren în jocul pentru Imunitate. Atunci, Daniel Pavel le va explica și noua structură a acestei probe: ”Un singur membru al tribului se poate salva”.  

Cine va câștiga colanul de Imunitate? Cine va fi nominalizat și va ajunge la votul celor de acasă? Au mai rămas doar câteva ore până la o seară explozivă!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending