Connect with us

Eurovision

Membrii trupei Hotel FM, câştigători ai selecţiei naţionale Eurovision 2011: „ Ne-am asteptat sa castigam”

Published

on

Reclame

Prezenti la o conferinta in Oradea, cei trei membrii ai trupei Hotel FM au facut cateva declaratii despre participarea la selectia nationala Eurovizion 2011.

Gabriel Baruta, compozitorul piesei norocoase a spus ca se asteptau sa castige, insa au existat si ceva indoieli.”… Singura problemă a fost notorietatea celorlalţi concurenţi. Suntem o trupă tânără, ne era greu să ne imaginăm că am putea câştiga în faţa unor nume cunoscute, precum Direcţia 5, Claudia Pavel sau Laurenţiu Cazan”, a declarat Gabriel Băruţa. El a mai spus ca Hotel FM poarta pe umeri o responsabilitate nationala, insa este convins că melodia „va avea priză” la ţările anglo-saxone şi scandinave.

Nu doar romanii au fost cei care s-au bucurat de succesul trupei. David Bryan, solistul formatiei,un britanic mutat la Oradea in urma cu trei ani, a spus ca si englezii sunt la fel de entuziasti. „Am primit telefoane, e-mailuri, mesaje pe Facebook, iar ziare precum The Daily Star şi The Metro au scris povestea”, a declarat Bryan.

În viitorul apropiat, Hotel FM va susţine concerte în Malta, Grecia şi Belgia, unde formaţia a fost invitată să participe la selecţiile naţionale pentru Eurovision 2011. Cât despre un concert la Oradea, membrii trupei spun că acesta va fi posibil doar când vor avea un repertoriu bine pus la punct.

Sursa: Mediafax.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending