Connect with us

EVENTS

Mercedes-Benz, maşina oficială a Festivalului de Campuri Cercetășești

Published

on

Mercedes-Benz România se alătură şi anul acesta inițiativelor educaționale de tip cercetășesc, în calitate de Maşină Oficială, sprijinind Festivalul de Campuri Cercetășești. Desfăşurat în perioada iulie – septembrie 2014, festivalul coordonat de Organizația Națională “Cercetașii României” numără ca prezenţă şi participare în cadrul campurilor educaționale peste 700 de copii și tineri din peste 30 de județe din întreaga țară, se arată într-un comunicat emis de agenția de relații publice GOLIN.

Două autovehiculele comerciale uşoare Mercedes-Benz Vito, un Citan şi un Sprinter vor fi la dispoziţia cercetaşilor pe întreaga perioadă de desfăşurare a festivalului, pentru a le oferi tot confortul şi siguranţa necesară în transportul persoanelor şi materialelor în campurile educaționale din această vară. Mercedes-Benz România îşi reconfirmă angajamentul de cinci ani faţă de Cercetaşii României, împărtăşind prioritatea pentru siguranţă, responsabilitate şi grija pentru comunitate. Cu sistemele tehnologice dedicate siguranţei la standarde tot mai înalte, implementate în autovehiculele comerciale Mercedes-Benz, ne permitem să garantăm cel mai ridicat nivel de protecţie posibil pentru tinerii cercetaşi.

„Cercetaşii României reprezintă un model de urmat în societate pentru oricine, la nivel personal sau ca parte a unei companii, prin devotamentul lor faţă de mediul înconjurător, respectul pentru comunitate, spiritul civic şi dedicarea cu care aceştia pornesc la drum, în toate acţiunile întreprinse. De cinci ani, ne bucurăm de această colaborare frumoasă şi suntem mândri să susţinem în acţiunile lor mii de tineri din toată ţara, curajoşi şi dornici de cunoaştere şi autodezvoltare, şi să identificăm în acest parteneriat valorile brand-ului Mercedes-Benz: excelenţă, responsabilitate şi fascinaţie.”, declară Boris Billich, CEO, Mercedes-Benz România.

Festivalul de Campuri Cercetăşeşti a debutat duminică, 27 iulie, prin deschiderea Campului Național de Lupișori (adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani), derulat în Țara Făgărașului. Aventura cercetaşilor continuă în campurile naționale tradiționale adresate Temerarilor (11-14 ani) și Exploratorilor (15-18 ani). În luna august, la Sibiu, va fi găzduit Campul de artă, meșteșuguri și pricepere (18-26 august – Centrul Cercetăşesc Nocrich – H.C. Habermann, Sibiu), în timp ce localitatea Cioclovina din Hunedoara va fi spațiul de desfășurare a activităţilor de explorare a Munților Orăștiei – Campul “Castra Exploratorum” (2-20 august).

Autovehiculele comerciale Mercedes-Benz alese de cercetaşi sunt variantele optime pentru parcurgerea unor distanţe lungi sau pentru expediţii, pe trasee cât mai variate. Autovehiculele Mercedes-Benz asigură o flexibilitate ridicată, robusteţe şi dinamică, la care se adaugă siguranţă maximă în orice condiţii de drum. Mai mult, Mercedes-Benz acordă o atenţie deosebită mediului înconjurător, utilizând tehnologii ce pot eficientiza consumul de carburant şi reduce emisiile.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending