Connect with us

Film

Mergeți în acest weekend să vizionați “Labirintul: Încercările Focului”. Spectacolul este garantat!

Foto credit: Odeon Cineplex

Published

on

Weekendul acesta avem mai multe premiere în cinematografele româneşti, care par să satisfacă gusturile tuturor cinefililor. Însă, filmul care va atrage cei mai mulți spectatori va fi, cu siguranță, “Labirintul: Încercările Focului”, pe care am avut ocazia să îl urmăresc, în avanpremieră.

În partea a doua din trilogia “Maze Runner”, Thomas şi prietenii săi încearcă să găsească noi indicii despre misterioasa organizație W.C.K.D., având de străbătut, de data aceasta, un dezolant peisaj deşertic, plin de obstacole. Acțiunea este susținută de apariția unor personaje cheie şi de câteva răsturnări de situație neprevăzute.

Dacă intrați în sala de cinema cu gândul la primul film, pot să va spun ca tempo-ul este total diferit, o bună parte pare mai degrabă vânătoare de zombie, atmosfera distopică fiind fiind puțin evidențiată..

Spectacolul este însă garantat, cele 130 de minute ale filmului vor captiva amatorii genului.
“Labirintul: Încercările Focului” este regizat de Wes Ball (Labirintul), este distribuit în Romania de Odeon Cineplex şi are premiera în cinematografe pe 11 septembrie 2015.

Un articol de Bogdan Pirvulescu

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending