Mersul la psiholog în Cluj nu a fost niciodată mai simplu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Actual

Mersul la psiholog în Cluj nu a fost niciodată mai simplu

Published

on

psiholog cluj

Dacă simți că te confrunți cu o perioadă dificilă în viața ta, ajută să vorbești cu un psiholog sau un psihoterapeut. Procesul de a alege acel specialist cu care să lucrezi obișnuia să fie destul de dificil, însă cu ajutorul tehnologiei, astăzi poți să găsești un psiholog potrivit mult mai ușor. Te întrebi cum poți trece și tu printr-un astfel de proces?

Încearcă im-fine.app

Im-fine.app este un software care conectează persoanele care au nevoie de ajutor cu psihologii înscriși pe o platforma online promovând sănătatea mintală. Poți filtra lista de specialiști pentru a găsi psiholog Cluj sau un psiholog din peste 25 de orașe din toată România. Durează mai puțin de un minute să programezi prima ședință și îți poți alege specialistul în funcție de preferințele tale. 

Fie că ești în căutarea unui psihoterapeut pregătit pe depresie, anxietate, relații sau alte probleme cu care te confrunți, pe I’m Fine îl vei găsi mai mult ca sigur. După aceea puteți lucra împreună la ce te frământă.

În plus, o echipă de tineri români a realizat și o aplicație în domeniul psihologiei. Se numește I’m Fine și îți pune la dispoziție unelte terapeutice care să te asiste în îmbunătățirea stării tale de sănătate emoțională. Poți să descarci aplicația mobilă din Magazinul Google Play sau Magazinul Apple, după caz și să folosești resursele pe care ți le pune la dispoziție.

I’m Fine a fost gândit să ajute pe oricine are dificultăți în gestionarea gândurilor sau emoțiilor și este construit alături de specialiști în psihoterapie. Cu ajutorul lor, au fost gândit secțiuni pentru articole, meditații ghidate, căutare specialist, verificare a progresului și multe altele.

Cât mă costă o ședință de terapie?

Prețul per ședință este stabilit de către fiecare specialist în parte și variază în funcție de pregătirea sa, specializare și problema cu care se confruntă clienții. Poți citi despre toate acestea pe site-ul I’m Fine sau în aplicația mobilă atunci când accesezi paginile psihologilor.

Totuși, te poți aștepta să găsești la I’m Fine prețuri corecte pentru serviciile accesate și de multe ori mai accesibile decât în alte locuri.

Ce ar trebui să știu înainte de a merge la psiholog?

Toate informațiile de care ai nevoie sunt pe site-ul im-fine.app. Trebuie să vii deschis/ă la schimbare și la ascultarea spuselor specialistului. În plus, trebuie să te înarmezi și cu răbdare. Schimbările în bine au nevoie de timp și nu se produc peste noapte. Cu toate astea, atunci când au loc, adesea sunt de lungă durată și poți continua să progresezi toată viața.

Advertisement

Un alt aspect important este chimia dintre tine și psiholog sau psihoterapeut. Uneori, vă dați seama după câteva ședințe că nu veți obține cele mai bune rezultate împreună. Asta nu înseamnă că a eșuat tot procesul de psihoterapie, înseamnă doar că e nevoie să schimbi profesionistul. În acel moment, te poți întoarce cu cunoștințele acumulate și să alegi un alt specialist din platformă sau din aplicația mobilă.

Cum iau legătura cu psihologii?

Nimic mai simplu. Deschizi site-ul im-fine.app, alegi psihologul cu care vrei să lucrezi și apeși pe butonul de conectare. Alternativ, poți descărca aplicația mobilă și să programezi prima ședință direct de acolo. Așteptarea este ca fiecare psiholog sau psihoterapeut să îți răspundă în decurs de 24 de ore de la solicitare pentru a începe procesul terapeutic. Dacă ai nevoie de ajutor, poți scrie un mesaj echipei de suport I’m Fine și vei fi ajutat în acest demers.

Mai mult de 200 de specialiști în psihologie și psihoterapie sunt deja pe I’m Fine. Ai de unde alege pe cineva potrivit!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending