Connect with us

Life Style

Meseri normale de vedetă: Cătălin Moroşanu a lucrat intr-un service auto

Published

on

Reclame

De luni până vineri, după ora 10, DJ-ul Radio 21 Răzvan Popescu îţi satisface curiozitatea şi află pentru tine, direct de la vedete, lucruri neştiute din trecutul lor, în rubrica „Ce-au fost şi ce-au ajuns”. Săptămâna aceasta a început în forţă cu mărturisirile lui Cătălin Moroşanu, supranumit „Moartea din Carpaţi”, care a povestit că prima lui slujbă a fost de agent de pază la un service auto.

Mi se părea umilitoare slujba asta, aşa că m-am angajat ca bodyguard la un cazino. Acolo veneau interlopi şi dacă se întâmpla să piardă bani, deveneau scandalagii şi trebuia să am grijă să nu se ia la bătaie nici între ei, nici cu alţi clienţi. Era greu pentru că trebuia să stau într-o anumită poziţie, mereu drept, să fiu fioros şi să inspir siguranţă şi fel şi fel de chestii care nu sunt aşa uşoare”, a mărturisit Moroşanu la Radio 21.

Sportivul român care participă la competiţiile K1 a mai declarat că ţine morţiş să termine Facultatea de Drept urmând cursurile la zi şi că e fanul muzicii rock.

Dezvăluirile făcute de Cătălin Moroşanu lui Răzvan Popescu la Radio 21 pot fi ascultate în întregime pe www.radio21.ro.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending