Connect with us

Grila de programe

Metropola TV emite de astăzi HD în rețeaua Digi

Published

on

Un nou pas în evoluția stației TV, Metropola TV. De astăzi postul de televiziune deținut de Consiliul Local Voluntari emite HD în rețeaua Digi.

„De astăzi, Metropola TV poate fi urmărită în format HD pe poziția 124 în rețeaua DIGI RCS/RDS. În rest, celelalte frecvențe sunt RCS&RDS SD – 123, TELEKOM – 125, INES IPTV – 203, NextGen – 12, ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, Vodafone – 804. Iată că în mai puțin de 1 an și jumătate de când a devenit post TV cu acoperire națională, Metropola TV reușește să se alinieze cu marii jucători din piață, din punctul de vedere al calității emisiei.”, declară Petrișor Dobrică, director tehnic Metropola TV.

Cu o grilă de programe cu specific generalist, încă de la momentul lansării în august 2020, Metropola TV și-a propus să ofere publicului telespectator o gamă variată de emisiuni, producții proprii, care să acopere o paletă largă de domenii de interes, cu știri sociale și utilitare, talk-show-uri de analiză și educație economică, politice, precum și pe teme de educație și sănătate. Emisiunile din grila Metropola TV oferă subiecte actuale și informații de interes, de la specialiștii care vin în studio în emisiunile LIVE, până la materialele realizate de reporterii departamentului de știri coordonat de jurnalistul Rafaelo Varga.

În weekend, la Metropola TV sunt difuzate emisiuni de travel, cooking, fashion, life style, home-deco, documentare, precum și filme artistice.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending