miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneFilmeMIAMI BICI 2 record de intrări în Romania – 63.920 spectatori

  MIAMI BICI 2 record de intrări în Romania – 63.920 spectatori

  Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment – 63.920 înaintea premierelor naționale și 36.007 spectatori înaintea avanpremierelor naționale. 

  Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment. 

  Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 este disponibil în toate cinematografele din țara și îi așteaptă pe toți românii să vină pentru a vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă. În Miami Bici 2, Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante.

  Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant. 

  Codin Maticiuc: „Era cumva normal să vindem foarte multe bilete în PRESALE pentru ca Miami Bici are deja fan base-ul lui. Deci recordul ăsta nu e o mare surpriza pentru mine. De aici încolo să vedem cum merge!”

  Matei Dima: „Am filmat o comedie in LA pentru noi mai intai si apoi pentru public. Mie imi place mult , acum ne bucura sa vedem ca si publicul e curios sa il vada.”

  Jesus del Cerro: „Miami Bici 2 este un film făcut pentru public, pentru spectatori. Faptul că am doborât recordul absolut în vânzarea de bilete înseamnă pentru noi că și publicul așteaptă filmul și asta ne face foarte fericiți. Vom face ca spectatorii să se întâlnească cu filmul în speranța că va fi o dragoste la prima vedere.”

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente