Connect with us

Life Style

Michael Bolton revine la Bucureşti cu un concert pe 2 decembrie

Published

on

Reclame

Cântăreţul american Michael Bolton revine în România pentru a susţine, pe 2 decembrie, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, au declarat, reprezentanţi ai organizatorilor, VreauBilet.ro.
Potrivit acestora, concertul va fi unul de tip „Greatest Hits”.

Biletele pentru spectacol se vor pune în vânzare, cel mai probabil, în luna octombrie. „Preţurile vor fi acceptabile, împărţite pe categorii de loc, astfel încât publicul să poată alege”, au declarat cei de la VreauBilet.ro.
Michael Bolton a mai concertat la Bucureşti în 2005, iar anul trecut el a mai susţinut un spectacol la Braşov. De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy pentru cel mai bun artist şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace sau Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi BB King. În 1993, a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.
Bolton are trei fiice, Isa, Holly şi Taryn împreună cu fosta sa soţie, Maureen McGuire, cu care a fost căsătorit între 1975 şi 1990. Între 1993 şi 1995, el a fost împreună cu vedeta din filmul „Neveste disperate”, actriţa Nicollette Sheridan. Zece ani mai târziu, cuplul s-a reunit. În februarie 2006, Bolton a anunţat că el şi Sheridan s-au logodit, pentru ca în luna august a acestui an, reprezentaţii celor doi artişti să confirme destrămarea cuplului.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b5bmDujFud8]

Sursa: Mediafax

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Hakan Tanyel

    1 ianuarie 2009 at 19:06

    Thank you very share use

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending