Connect with us

ALL MEDIA

Michael Moore a fost comparat de George W. Bush cu Osama bin Laden

Published

on

Fostul preşedinte american, George W. Bush, l-a comparat pe Michael Moore, realizatorul filmului „Sicko” de la Pro Cinema de vineri, 19 noiembrie de la orele 22.00, cu Osama bin Laden.

În noua sa carte, „Decision Points”, Bush susţine că vorbele teroristului Osama bin Laden seamănă izbitor de mult cu cele ale activistului liberal şi realizatorului de documentare Michael Moore. Bush spune că o mare surpriză din campania sa electorală din 2004 împotriva senatorului John Kerry a fost o casetă cu Osama bin Laden, in care acesta îi „ridiculiza reacţia la evenimentele din 11 septembrie, în sala de clasă din Florida”, ceea ce a făcut şi Michael Moore în documentarul său „Fahrenheit 9/11”. „Suna de parcă îl plagia pe Michael Moore”, scrie George W. Bush în cartea sa despre Osama bin Laden.

Cel care l-a pus în încurcătură pe preşedintele american George W. Bush, realizând documentarul Fahrenheit 9/11”, Michael Moore vine la Pro Cinema pe 19 noiembrie de la orele 22.00, cu un alt documentar şocant, de această dată despre criza sistemului sanitar american. ”Sicko”, un documentar nominalizat la premiile Oscar, care încearcă să pună un diagnostic corect sistemului american de sănătate, este încă o provocare lansată de Michael Moore, după ce a cîştigat premiul Oscar cu documentarul ”Cîntec pentru un masacru” (”Bowling for Columbine”) şi marele premiu la festivalul de film de la Cannes cu ”Fahrenheit 9/11”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending